Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlepší kompliment pro každé znamení. Co potěší Lvy, Panny nebo Ryby?

/
  • (iStock)
    25. prosince 2020 ● 06:00

    Víte, co udělá radost lidem, kteří jsou vám nablízku? Kolegům, přátelům či členům rodiny? Najděte perfektní způsob, jak jim vyjádřit uznání pomocí astrologie. Následující komplimenty jsou pro ně ty nejlepší.

    Nemusíme druhé pořád jen kritizovat, někdy je dobré je taky pochválit a vyjádřit jim vděk. Ovšem umíte komplimenty sdělovat tak, abyste druhým udělali opravdu radost? Zkuste to podle hvězd.

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Vzhlížím k tobě

    Berani jsou silní, odvážní a mají rádi jakékoli výzvy. Jejich vlastnosti jsou doslova hrdinské. Proto je pro Berana tak důležité být vzorem pro ostatní. Lidé narození v tomto znamení rádi vědí, že mají vliv, a velmi rádi to taky uslyší, když jim to druzí řeknou (a klidně i nahlas).

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Vím, že ti vždy můžu věřit

    Býk je čestný a spolehlivý. Proto pokud opravdu chcete pochválit Býky, dejte jim najevo, jak moc si ceníte, že vám vždy kryjí záda. Pokud se chystáte použít povrchnější kompliment, řekněte něco ve smyslu: „Ty vždycky víš, co máš udělat.“

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Být s tebou je vždy vzrušující

    Blíženci se neustále mění a jsou pořád v pohybu. Musí být neustále intelektuálně stimulováni a něco dělat. Proto vždy chtějí, aby byl život vzrušující a naplněný akcemi, takže když budou vědět, že všechno tohle ztělesňují oni sami, budou se cítit dobře. Nejhorší věc, kterou můžete Blížencům říct, je, že je s nimi nuda.

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Je mi s tebou fajn

    Raci se pyšní domácím a rodinným životem. Usilují o to, aby se jejich blízcí cítili v bezpečí. Pokud se narodíte ve znamení Raka, je velmi pravděpodobné, že jste velmi citliví na vše, co se týká rodiny. Jediné, co chtějí Raci vědět, je to, že druzí oceňují jejich osobnostní rysy a že zlepšují životy těch, na kterých jim záleží.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Obdivuji tvou sebedůvěru

    Mnohým z nás chybí potřebná dávka sebedůvěry, zatímco někteří lidé jí mají příliš mnoho. Lvi jsou sebevědomí, aniž by působili arogantně. Jsou nezávislí, mají silnou vůli a jsou dobrými vůdci. Jsou charismatičtí a chtějí, aby to druzí uznali.

     

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Umíš skvěle odhadnout lidi

    Existuje mnoho způsobů, jak pochválit Panny, protože chtějí být ve všem skvělé. (Tip: Rády slyší slovo „perfektní“.) Ale i když Panny ovládají mnoho věcí, ve středu toho všeho je jejich úžasný smysl pro pozorování a analýzu. Jsou pečlivé, organizované a orientované na detaily. Výsledkem je fakt, že dokážou velmi dobře odhadnout, co si druzí lidé myslí a cítí.

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Kvůli tobě chci být lepším člověkem

    V astrologii jsou Váhy známé jako velcí prostředníci. Stojí za rovnováhou a spravedlností a obvykle znají nejlepší řešení na prakticky jakýkoli problém. Jsou okouzlující, milují práci s lidmi a jsou taky sociálně zběhlé. Váhy chtějí vědět, slyšet jen to, že se oceňuje jejich laskavost.

     

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Tvoje osobnost je magnetická

    Štíři jsou zvědaví a záhadní. Neexistuje žádné jiné znamení zvěrokruhu jako tohle. Na Štírech je něco neodhalitelného, díky čemuž je kontakt s nimi tak zajímavý a zvláštní. A oni chtějí slyšet, že jsou úspěšní právě proto, že ostatní tak moc fascinují.

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Nikdy nezkazíš žádnou zábavu

    Střelec je mezi ostatními znameními velmi oblíbený. Většinu lidí přirozeně přitahuje jeho zábavná povaha. Střelci jsou společenští, duchovní, etičtí a filozofičtí. Rádi hledají nové způsoby, jak pobavit sebe a své přátele, a nevadí jim být středem pozornosti.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

    Vždy se můžu spolehnout, že svou práci uděláš dobře

    Kozorozi jsou ambiciózní a odhodlaní. Rádi pracují a žijí podle plánu. Z těchto důvodů pokud chcete, aby se i vám dobře pracovalo, mějte po ruce Kozoroha. Lidé v tomto znamení pracují tak tvrdě, jak jen mohou, aby byli uznáni za špičkové pracanty. Pro Kozorohy je profesní život zároveň jejich osobní život. Jediné, co chtějí, je poplácání po zádech.

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Není nikdo jako ty

    Tato fráze je fakt i kompliment. Vodnáři jsou průkopníci. Milují svobodu a každý z Vodnářů má vlastní způsob pohledu na svět. To je vede k tomu, že se někdy cítí nepochopeni, a proto je velkou útěchou, když jim někdo řekne, že jejich individualita je obdivuhodná.

     

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Vždycky přesně víš, co říct

    Ryby jsou nejemotivnější ze znamení zvěrokruhu. Jsou soucitné, kreativní a intuitivní. Jsou z nich dobří terapeuti, umělci, psychologové nebo zdravotníci. Ryby budou vždy tím nejlepším posluchačem, kterého znáte, a taky nejlepším poradcem. Jejich povaha je předurčuje k tomu, že téměř vše dělají rády a bez toho, že by něco očekávaly. Přesto je ale potěší, když jim řeknete, že mají laskavé srdce.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz