Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nemůžete spát? Možná patříte mezi nejhorší spáče horoskopu

/
  • Nedaří se vám usnout?
    Nedaří se vám usnout? (iStock.com)
    23. listopadu 2020 ● 16:12

    Víte, kdo má se spánkem největší problémy a proč za žádnou cenu nemůže zabrat? Zamyslete se, jestli s nimi nesdílíte podobné potíže, i když nepatříte mezi ta nejproblematičtější znamení.

  • 1.

    1. Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsme si jistí, že za větou „Vyspím se až v hrobě,“ byl Beran. Beran totiž bojuje se vším, dokonce i se spánkem a je pyšný na to, jak dlouho vydrží nespat a co za tu dobu stihne. Kvalitu spánku ovlivňuje i fakt, že Berani pořád něco plánují, a nové nápady jim prostě nedají spát. I Berani ovšem potřebují spát, takže nakonec padnou vyčerpáním. Je to ale dlouhý boj.

  • 2.

    2. Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Spánková rutina Blíženců? Nenechte se vysmát. Žádná není. Blíženec jde spát, kdy se mu chce, což znamená, že tak do dvou do noci oko nezamhouří. Dívají se ne televizi, googlí si co je zajímá ve smrtícím řetězci, který nemá konec a usínají s puštěnou televizí, případně s telefonem u hlavy. Že se jim vstává těžko, není třeba dodávat.

     

  • 3.

    3. Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panny mají rády řád, ale to neznamená, že jdou brzy do postele. Pro samé plánování a dokončování se spánek oddaluje, všechno musí být tip top, než se Panna odhodlá ulehnout. I potom ale hlavou putují myšlenky na to, jestli všechno ten den udělala nejlépe, jak mohla. Aby se Panna naučila spát, musí zvolit vědeckou metodu, kterou vezme za svou, a ke které se dopracuje namáhavým úsilím.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz