Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dekády horoskopu: Ryby

/
  • Ryby jsou zasněné, ale dokážou být taky velmi temné
    Ryby jsou zasněné, ale dokážou být taky velmi temné (profimedia)
    21. září 2020 ● 14:41

    Víte, že každé znamení je rozděleno do tří dekád, a to, ve které dekádě jste se narodili, ovlivňuje vaši povahu? Tentokrát máme zaostřeno na Ryby.

  • 1.

    RYBY - 1. dekáda - 19. až 29. únor - Ryby ovlivněné Vodnářem

    Vliv dvou planet, pod kterými je toto znamení vystaveny, jim dávají smysl pro spravedlnost a lásku k lidem a na druhé straně velkou představivost, přecitlivělost a blouznění. Lidé, narození v tomto vodním znamení, mají zábrany ve styku s ostatními lidmi a bývají velmi plaší. Ryby, narozené v prvních dnech tohoto znamení jsou ovlivněny vlastnostmi Vodnáře, který jim dodává větší touhu po prosazení se, neustálé změny a zejména originalitu. Přílišná skromnost nebo neschopnost rozumně a diplomaticky jednat s lidmi, může však bránit těmto Rybám v prosazování úžasných nápadů.

    Nejvhodnější partneři: Ryby - Vodnář, Býk - Beran, Rak - Blíženci, Štír - Váhy, Kozoroh - Střelec

    Nejméně vhodní partneři: Blíženci - Býk, Panna - Lev, Střelec - Štír

  • 2.

    RYBY - 2. dekáda - 1. až 10. března - Typické Ryby

    Vlastnosti u těchto vodních a citlivých Ryb jsou umocněny v pozitivním i negativním smyslu slova.Na jedné straně jsou dobrosrdeční, spravedliví a stateční a na straně druhé jsou přecitlivělí, rádi sní, mají velkou fantazii až přehnanou vnímavost. Bývají velmi plaší, uzavření a ve styku s lidmi mívají zábrany, co mohou ve starším věku zneužívat ve svůj prospěch, kdy svojí plachostí a bezmocností vyvolávají ve svém okolí touhu po soucitu a ochraňováni. Díky své empatii jsou typické Ryby dobrými umělci, soucitnými a chápavými lidmi.

    Nejvhodnější partneři: Ryby - Ryby, Býk - Býk, Rak - Rak, Štír - Štír, Kozoroh - Kozoroh

    Nejméně vhodní partneři: Střelec - Střelec, Panna - Panna, Blíženci - Blíženci

  • 3.

    RYBY - 3. dekáda - 11. až 20. březen - Ryby ovlivněné Beranem

    Vlastnosti těchto citlivých, romantických a zasněných  Ryb, narozených v poslední dekádě jsou ovlivněny některými znaky ohnivého a bojovného Berana. Mají také velkou fantazii a umělecké vlohy, smysl pro spravedlnost, silné sociální cítění a ochotu pomáhat druhým. Následující znamení Berana jim však navíc dává schopnost prosadit se, bývají mnohem dravější a ambicióznější a nejsou takoví pasivní jako typické Ryby.

    Nejvhodnější partneři: Ryby - Beran, Býk - Blíženci, Rak - Lev, Štír - Střelec, Kozoroh - Vodnář

    Nejméně vhodní partneři: Blíženci - Rak, Panna - Váhy, Střelec - Kozoroh

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz