Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejmajetničtější znamení horoskopu: Pozor, aby vám nevypálila svůj cejch

/
  • Některá znamení mají tendenci dělat ze svých partnerů loutky
    Některá znamení mají tendenci dělat ze svých partnerů loutky (shutterstock.com)
    26. října 2020 ● 10:39

    Naší svobodu teď omezuje složitá doba a pokud se k tomu přidruží ještě majetnický partner, je to opravdová síla. Zjistěte, jaké sklony k takovámu chování má vaše láska. 

  • 1.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je známo, že rohaté znamení je od přírody trochu dominantní a teritoriální. Býčí posedlost pramení z jejich nehynoucí potřeby mít stabilní a bezpečný život. Kromě toho, že jsou teritoriální ohledně svého partnera, často lpí i na svém majetku, zvlášť když je něčím výjimečný.

  • 2.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Štír je nejvášnivější znamení zvěrokruhu, a tak jeho zplozenci mohou být opravdu teritoriální ohledně lidí, které milují. Vzhledem k tomu, že Štír je manipulativní, nezastaví se před ničím, aby se ujistil, že mají své blízké úplně pro sebe. Štíři si nesmírně váží své vlastní svobody a ostře si střeží svoje soukromí, na jejich partnera se to ale nevztahuje a bez zábran ho kontrolují.

  • 3.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Panna, která je racionální a praktické znamení, se snaží ze všech sil ospravedlnit pocit žárlivosti a majetnictví, ale bezvýsledně. Protože drží své emoce ukryté pod povrchem, jejich posedlost často vyjde najevo až v podobě náhodných výbuchů hněvu. Panny jsou žárlivé, ale jejich smysl pro dobré vychování jim brání dát to najevo, takže se často stáhnou do ulity a ze všech sil se snaží majetnické pocity nepřiznat.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz