Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 největších lhářů horoskopu: Pozor hlavně na Štíry

/
  • Ne vždycky má lež krátké nohy...
    Ne vždycky má lež krátké nohy... (profimedia)
    15. října 2020 ● 08:00

    Co si budeme povídat, každý z nás někdy zalže. Jsou však znamení, pro které je lež denním chlebem, nebo také životní strategií.

  • 1.

    1. Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock
    Štír že je lhář? Ostatní to možná překvapí, Štíry ale ne. Sami vědí, že jsou manipulativní, a že s is pravdou často nelámou hlavu.  Žádné jiné znamení jim v téhle disciplíně nemůže konkurovat. A proč jsou ve lhaní tak dobří? Po chvíli totiž své lži začnou částečně věřit i oni sami.

  • 2.

    2. Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock
    Blíženci sice nikdy nebudou tak šikovní jako Štír, pokud jde o manipulaci a lži, ale určitě mají talent. Podobně jako u Štíra lidé vědí, že Blíženci jsou lháři. Jelikož jsou však Blíženci tak zábavní a kreativní, okolí to přijímá jako součást jejich osobnosti.

  • 3.

    3. Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock
    I když může být snadné vidět Ryby jako umělecké a citlivé duše, realita je taková, že pod citlivou slupkou se skrývá ďábel, který bude lhát, aby získal to, co chce. Díky své schopnosti být mnohem intuitivnější než většina znamení, Ryby přesně vědí, co říci, aby v téměř každé situaci dostali to, co chtějí.

  • 4.

    4. Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock
    Povaha Vah, která je zároveň okouzlující a manipulativní, z nich dělá skvělé lháře. Lžou, aby se dostali z problémů, lžou, aby vypadali lépe, než jsou, a lžou, aby dostali to, co chtějí. V zásadě vždy lžou. Ale i když jsou do značné míry chodící lží pro sebe, jejich nerozhodnost jim ztěžuje orientaci v tom, co říkají, takže často zaměňují jednu lež a jinou a  bývají odhaleni.

  • 5.

    5. Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock
    Ano, Rak je absolutní lhář, ale na rozdíl od ostatních znamení na tomto seznamu nelže aby ostatním ublížil a sobě pomohl. Pokud jde o Rakovy lži, jde spíše o přehánění a jejich neschopnost vidět skutečnou povahu událostí. I když jsou stále jedněmi z největších lhářů ve zvěrokruhu, přinejmenším jejich lži jsou obvykle neškodné ...

  • 6.

    6. Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock
    Stejně jako Rak, ani Vodnář nechce způsobit lhaním větší škodu. Vodnář většinou lže, aby udržel mír a aby nikomu neubližoval. I tak se ale mohou jeho lži obrátit proti němu, když pravda vyjde na povrch. Vodnářovy lži jsou často milosrdné, ale někdy nemorální.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz