Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co čeká jednotlivá znamení v roce 2021? Mnoho změn a překvapení!

/
  • (iStock)
    30. prosince 2020 ● 06:00

    Rok 2021 je za dveřmi a jistě všichni s napětím čekáme, co nového nám přinese. Příští rok bude pod vládou Vodnáře a měl by být zcela revoluční a přelomový. Staré bude vystřídáno novým a změny nastanou ve všech oblastech. Co čeká jednotlivá znamení?

    Příští rok bude velkým tématem bydlení, mělo by se zpřístupnit lidem. Rok 2021 by nám všem měl také přinést velkou spoustu nových přátel, přeje začátkům nových věcí a projektů. Pod vládou Vodnáře si ovšem musíme dávat pozor na finance, protože by naše výdaje mohly být vyšší než příjmy. Zároveň věnujme velkou pozornost práci na sobě a novým plánům. Přinese to velmi originální nápady.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Skvělou zprávou pro Berany je, že se zbavili vlivu Černé luny, která přináší smůlu. Během první poloviny roku na vás nečíhají žádné dramatické zvraty v oblasti práce nebo financí. Už zkraje roku ale budete řešit partnerské záležitosti. Druhá polovina může však přinést změny, a to jak v oblasti práce, tak partnerských vztahů. Připravte se tedy, že budete mít několik záležitostí k řešení.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Berana: Co ho čeká v roce 2021 podle Ravena Argoniho? • 

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Letos bude Býky ovlivňovat Černá luna. To znamená, že si musíte dávat pozor na práci a finance. Pokud podnikáte, tak se připravte na možné potíže. Hmotné zabezpečení pro vás bude tématem číslo jedna. Naproti tomu Býkům příští rok přeje v oblasti zdraví.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Býka: Co mu přinese rok 2021? Odpovídá Raven Argoni • 

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Příští rok se pro Blížence nese ve znamení jistoty práce. Pokud se vám práce změní, či o ni dokonce přijdete, nezoufejte. Najde se jiná, a o finance se tak bát nemusíte. V roce 2021 se budete muset zaměřit na partnerské vztahy. Pokud se vám rozpadl partnerský vztah a vy doufáte, že se zase spraví, nedoufejte. Raději si najděte partnera nového.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Blížence: Co jim přinese rok 2021 podle Ravena Argoniho? • 

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Nejdůležitější věci v životě jsou pro Raka rodina a starost o své blízké. Proto se i rok 2021 ponese v tomto duchu. Raci se budou snažit, aby jejich partnerství fungovalo. Po zdravotní stránce bude všechno v pořádku. Pokud se přece jenom nějaká nemoc objeví, bez problémů ji překonají.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Raka: Co mu přinese rok 2021? To ví astrolog Raven Argoni. • 

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi mohou očekávat, že se nadcházející rok odehraje v dobrodružnějším duchu. Čekají je zajímavá setkání, nové vztahy či spolupráce a je možné, že se dočkají i změn v práci. Možné je také stěhování, koupě pozemku či rekonstrukce. Celkově Lvy v tomto roce nečekají žádné nepříjemnosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Lva: Co je čeká v roce 2021 podle Ravena Argoniho • 

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Minulý rok probíhal pro Panny v poklidu, rok 2021 se ponese především ve znamení vyřešeného partnerství. Přinese také rozhodnutí v oblasti, ve které Panny dlouho váhaly. O práci a peníze se nemusí bát, v tomto směru bude všechno probíhat bez problémů. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Pannu: Co přinese rok 2021? Předpověď Raven Argoniho • 

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Rok 2021 se pro Váhy ponese opět ve znamení rodiny a vztahů. A v této oblasti je čeká příznivá konstelace. Pokud váš vztah funguje, máte šanci ho posílit. Pokud čekáte na lásku, Váhy, máte velkou šanci, že konečně přijde. Zdravotní problémy se vám v nadcházejícím roce zcela vyhnou. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Váhy: Co jim přinese rok 2021 podle Ravena Argoniho • 

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři se v roce 2021 budou nazývat dětmi štěstěny! Štírům se bude dařit opravdu ve všem. Ať už se bude jednat o pracovní oblast či tu partnerskou, všechno bude klapat. Ženy ve znamení Štíra, zbystřete! Pokud jste doteď hledaly lásku, letos je velká pravděpodobnost, že na ni konečně narazíte! Může se objevit hned několik potenciálních partnerů, a vy si tak budete moct ještě vybírat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Štíry: Co přinese rok 2021 podle Ravena Argoniho • 

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci patří mezi silná znamení. V nadcházejícím roce si však musí dát pozor na své zdraví, především na různá nachlazení či bolest kloubů. Partnerské vztahy v roce 2021 budou stabilní. Je možná změna, či dokonce ztráta práce. Střelci, nezoufejte. Brzy se objeví další. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Střelce: Co vás čeká v roce 2021 podle Ravena Argoniho • 

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi umějí vždycky překvapit. V uplynulém roce se potýkali s komplikacemi, ty budou ještě trochu ovlivňovat začátek příštího roku. Čeká vás několik nabídek a je jen na vás, jakou si vyberete. V oblasti rodinných či partnerských vztahů vás mohou čekat jistá nedorozumění, v oblasti financí a práce vás čekají úspěchy.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Kozoroha: Co mu přinese rok 2021? Odpovídá Raven Argoni • 

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři patří ke znamením, která jsou náročná k sobě i svému okolí. Vodnářům následující rok přeje, budou mít všeho dostatek. Přesto se ale objeví drobný důvod k nespokojenosti. Ženy Vodnářky nebudou spokojené se svým partnerem, budou se objevovat hádky a krize. Zamyslete se nad tím, z čeho pramení vaše nespokojenost. Nechcete toho až příliš moc?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Vodnáře: Co mu přinese rok 2021? Odpovídá Raven Argoni • 

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby ovlivňuje Neptun, planeta inspirace a kreativity. Ryby se tedy mohou směle pustit do svých plánů. Dávejte si ale pozor, aby byly všechny splnitelné a abyste si toho nenaložily příliš, Ryby. Co se týče zdravotní stránky, mohou se objevit nějaká zakolísání, vše se ale zase spraví. Tento rok máte šanci něco vybudovat. Pracujte na sobě, něco se naučte, v něčem se zdokonalte.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro Ryby: Co jim přinese rok 2021? To ví astrolog Raven Argoni. • 

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz