Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo a proč nemá rád vánoční svátky? Tahle znamení si je neužívají

/
  • (iStock)
    23. prosince 2020 ● 06:00

    Zatímco většina lidí má tendenci užívat si sváteční období plné dárků, smíchu a lásky, někteří lidé by se tomuto období chtěli za každou cenu vyhnout. Dokonce by se dalo říct, že vánoční čas skoro nenávidí. Ano, vánoční svátky můžou pro řadu lidí znamenat špatnou náladu.

    Pro některé lidi nejsou svátky dobou silnějšího spojení s rodinou, protože prostě rodinu nemají nebo s některými členy nemají dobré vztahy. Nebo v nich prostě sváteční čas vzbuzuje negativní myšlenky a pocity, a to z různých důvodů. Která znamení zvěrokruhu více než jiná nemají ráda vánoční svátky?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Vzhledem k tomu, že Berani jsou dříči, kteří rádi pracují, nelíbí se jim, když něco způsobí zpoždění nebo nečinnost. To zahrnuje zejména sváteční období, kdy jsou nuceni mít volno a nechodit do práce. Velmi často jsou z toho nervózní a nejraději by pracovali i přes svátky a místo nicnedělání využili svůj talent. Proto bývají Berani často o svátcích náladoví a nezřídka dokážou zničit svátečního ducha všem kolem. Jasně z nich čiší, že by nejraději byli úplně jinde.

     

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny jsou příliš kritické vůči sobě i ostatním. A to i tehdy, když jsou na dovolené nebo jsou vánoční svátky, nemohou si prostě pomoct a kritizují. Místo toho, aby byly nadšené z rozdávání a přijímání dárků, neustále hledají drobné chybičky kolem sebe a taky se v duchu obávají, zda budu jejich dary dostatečně dobré. Potrpí si taky na zdravé stravovací návyky, takže je pro ně těžké sledovat, jak si jejich blízcí plní žaludky sladkostmi a nezdravým jídlem. To pak dokážou pěkně ironicky odsoudit. Svátky je stresují, takže by se jim nejraději vyhnuli.

  • 3.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Vánoční svátky jsou svátky, kdy je nejen pohoda, ale taky spousta hluku, který Váhy nesnášejí. Všichni spolu mluví u večeře a Váhy nemohou najít mír a harmonii, které si obvykle užívají ve svém každodenním životě. Sváteční období je staví do obtížné situace, protože nenávidí jakoukoli nespravedlnost, ale také nenávidí konfrontaci. Když se na jednom místě shromáždí více lidí, je těžké, aby lidé nebyli hluční. Váhy nemají rády atmosféru, kterou vytvářejí vánoční svátky.

     

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štír nemá rád nepoctivost a tajemství. Během svátků velmi často zjistí, že mu někdo lhal nebo něco tajil, třeba celý život. A takového odhalení se bojí jako čert kříže. Jakmile k tomu dojde, Štír bude chtít hned odejít a už nikdy nepromluvit s těmi členy rodiny, kteří jej zradili. Místo zábavy a pohody přijde nespokojenost a naštvanost. Stát se to nemusí, ale Štír má kdesi hluboko zakořeněný strach právě z toho, že by během svátků mohl něco nemilého odhalit. Proto je nesnáší a nejraději by skočil rovnou do ledna.

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři si opravdu užívají toho, když můžou být sami. Raději by trávili čas tím, co milují, než aby byli nuceni účastnit se často nudných situací s lidmi, které ke svému životu nepotřebují. Když tedy přijde sváteční období, nezbývá jim bohužel nic jiného ​​než být s rodinnými příslušníky, s nimiž nemají žádné intelektuální spojení, což automaticky znemožňuje to, aby byli v pohodě. Nemůžou si pomoct, ale být v jedné místnosti s lidmi, kteří nejsou kreativní ani intelektuální, i když jsou příbuzní, to je pro ně prostě naprostá katastrofa.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz