Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na leden: Pro koho bude začátek roku slibným startem a komu nebudou hvězdy přát?

/
  • Co vám přinese měsíc leden?
    Co vám přinese měsíc leden? (iStock)
    29. prosince 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude první měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc leden!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock

    Zrozence Berana čeká slibný start roku 2021. Hvězdy se dokonce postarají o to, abyste dodrželi všechna svá předsevzetí. Mezilidské vztahy vypadají přívětivě a nezadaní se vyhřívají v přízni opačného pohlaví. První týden bude z hlediska milostných příležitostí velmi bohatý, pak vrtkavá Venuše zamíchá kartami. V pracovní sféře se mohou objevovat třenice s nadřízeným. Potrvají, než začnete respektovat jeho příkazy.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock

    Milí Býci, jaký bude první měsíc nového roku? Klíčovým hráčem je pro vás stejně jako pro Berany planeta Venuše. Je na čase zapracovat na nízkém sebevědomí, které zasahuje pracovní a milostnou sféru. Nestresujte se věcmi, s nimiž nemůžete nic udělat, pozornost soustřeďte na dobré vztahy s nadřízenými, ty se ve druhé dekádě dostávají na šikmou plochu. Ve hře je dokonce vyhazov i ztráta většího finančního obnosu, tak pozor na to. Vynahradíte si to úspěchy na poli milostném, vypadá to, že i na nezadané se konečně usměje štěstí v podobě toho pravého/té pravé.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock

    První týdny dalšího roku se budou odehrávat v kariérní rovině. Vynikající vyhlídky pro pracovní rozmach se vám otevírají jednak díky nápomocné povaze, jednak vlivem ohromné ctižádosti. Uděláte maximum pro dosažení těch nejlepších výsledků. Ani milostný život nehraje druhé housle. Opačné pohlaví je vaší maličkostí doslova okouzleno. Šťastné dny pro lásku i finance nastávají zejména kolem 15. ledna.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock

    Nezadaní Raci potřebují ke spokojenosti spřízněnou duši, kterou jim aktuální konstelace může slíbit. Seznamujete se jedna báseň! V existujícím vztahu bohužel taková souhra nevládne. Mrzí vás, že drahá polovička nechápe vaše pocity a potřeby. Naštěstí jde o chvilkové nepohodlí. V zaměstnání se trochu zapotíte, ale za námahu přijde zasloužená odměna v podobě kariérního posunu i finančních bonusů.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock

    Vstup do nového roku bude pro Lvy hladkým vplutím. První týden probíhá v poklidném duchu, aby ho 6. ledna vystřídala rošáda v milostném životě. Hlavně čerstvé vztahy dostávají trhliny a zdá se vám, že nový protějšek je málo akční. Ve druhé dekádě přichází také horší mentální kondice a vaše přetížená mysl se špatně koncentruje na práci. Pozor, aby toho někdo nevyužil třeba při uzavírání obchodu!

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock

    Milé Panny, z nového roku máte smíšené pocity a jeho start se vám nezdá právě ideální. Hned 8. 1. si zlepšíte chuť, protože harmonický trigon Venuše zachraňuje, co se dá. Milostné vztahy vzkvétají, poddejte se tomu a nebojte se tolik, protože tentokrát jste narazili na hotový poklad! V zaměstnání odvádíte skvělou práci, které si váží kolegové i vedení. Díky svým zkušenostem se stáváte nekorunovaným vůdcem kolektivu. Ve vzduchu visí i finanční přilepšení.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock

    Do nového roku skočíte rovnýma nohama. Hektický program se týká především pracovní sféry, kde se na chvilku nezastavíte. Ačkoliv na vás dotírá stres, nenechte se zahnat do kouta. Od 8. ledna se konstelace zlomí a začne soukromá cesta ke hvězdám. Láska a vztahy jsou ve druhé půli měsíce ožehavým tématem. Singles se zakoukají do někoho, kdo stojí jen o přátelství. Ani to však nemusí být špatná volba, uvidíte!

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock

    Zadaní Štíři pocítí na začátku roku potřebu vyjasnit si s partnerem některé záležitosti. Nebaví vás neustále hledat kompromisy, či dokonce couvat ze svých pozic. Singles oproti tomu vyhlíží nový románek, který Venuše slibuje už kolem 8. ledna! Jak to bude vypadat po pracovní stránce? První týden jde všechno hladce, ale od 7. 1. náhle bude vaše sebedůvěra ta tam. Kvůli tomu jste nejistí i v práci, ale v podstatě se nemáte čeho obávat.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock

    Do nového roku vstoupíte s romantickou náladou a na svět hledíte skrz růžové brýle. Bohužel se vám zdá, že okolí vám štěstí v lásce nepřeje. Vlivem Venuše nechcete slyšet kritická slova a raději žijete ve vlastním světě. Zkuste být vnímavější k tomu, co říká rodina nebo přátelé. Pracovní záležitosti jsou oproti tomu fantastické! Vaše nápady mají úspěch, slibují finanční přínos i kariérní posun.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Autor: iStock

    Pokud se v novém roce těšíte na randění, vyčkejte do 8. ledna. Do té doby si vás všímají samí nevhodní nápadníci. Věřte, že si nakonec v lásce užijete ještě hodně zábavy a nic vám neuteče. Také pracovní sféra otevírá 6. 1. skvělé možnosti. Neváhejte se přihlásit o nový projekt nebo práci navíc. Odoláváte stresu a energetické rezervoáry jsou naplněné po okraj. Se založenýma rukama byste se nudili.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock

    Milí Vodnáři, do roku 2021 vstoupíte s chutí rebelovat. Dělá vám potíž respektovat autority a přizpůsobovat se příkazům. Od 8. ledna si kvůli tomu komplikujete situaci v zaměstnání. Naštěstí dokážete zastavit dříve, než by nebylo cesty zpět. Také milostný život hlásí potíže. Páry, které se v poslední době potýkají s hádkami, se dost možná rozhodnou pro rozchod. Cítíte, že na vás čeká někdo lepší, a bude pro vás těžké setrvat na stávajících pozicích.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock

    První lednový týden je ještě poznamenaný zátěžovou konstelací, která ovlivňuje mezilidské vztahy i profesní záležitosti. Okolo 8. ledna si spravíte chuť. Začnete se na svět dívat veselejšíma očima. Hvězdy slibují nezadaným Rybám příjemné rande. Zbude i dostatečný prostor na kontakt s přáteli a rodinou. Hvězdy zase otevírají štědrou ruku, bylo by dobré udělat něco užitečného pro svůj kariérní růst.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz