I když sníh a led mají svoje specifika, živel, který jim vládne, je samozřejmě voda a voda v magii souvisí se oblastí emocí a vztahů. Má ženskou polaritu, je životně důležitá i vražedná, životodárná i smrtící a každopádně mnohotvárná.

Voda ve snu
Voda ve snu zpravidla věští nějaká emocionální hnutí, často i zasutá traumata, nebo sexuální tabu. Pokud se vám ve snu objeví sníh a led, často to souvisí se vztahem a bohužel to nevěstí nic dobrého. Zejména kry znamenají velké ohrožení, úzkost, ale také osvobození, zamrzlá okna naopak touhu schovat se, potřebu ochrany.

Kouzla ledu a sněhu

...
...
Autor: profimedia

Se ledem souvisí jedna ze z nejsilnějších severských ochranných formulí.

Led chrání vodu, voda chrání led.
Ochranné runy se psaly či ryly na různé předměty domácí potřeby, oblečení, na lodě, domy. Runová magie však vyžaduje znalost run a vůbec jistou provázanost se severskou mystikou.

Kouzlo „zchlazení“ vztahu
Chcete pohřbít vztah, nebo naopak zbavit se nenávisti? Zkuste sněhovou magii.

Napište na papír jméno a vztah, jaký byste k dané osobě chtěli mít. Položte ho ideálně na rovnou skleněnou plochu, nebo větší, plochý polodrahokam. Zasypte jej sněhem a třikrát za sebou svoje přání zopakujte. Poté pomalu celou sněžnou plochu solte jemnou solí až do okamžiku, kdy všechen sníh odtaje.  Voda odplaví všechno zlé, sníh zase zmrazí to, co bolí a sníh zasype všechno jako čas.