Vyberte dobrou vlastnost: citlivost   empatie  pozorovací talent   laskavost   nekonfliktnost    ochota pomoci   upřímnost    schopnost udržet tajemnství

Schopnost udržet tajemství

Hledáte někoho, u koho budou vaše tajemství v bezpečí? Vybírejte pečlivě. Možná vám pomůže i naše doporučení. Zjistěte, na koho se opravdu můžete spolehnout.

Empatie

Ne každý dokáže vycítit pocity druhých, ovšem existují lidé, kteří jsou v tom doslova borci. Je jim prostě dáno shůry, jak se říká. Která znamení zvěrokruhu mají největší empatii?

Laskavost

Někteří lidé jsou od přírody neuvěřitelně laskaví. Je příjemné s nimi být a komunikovat. Tento charakterový rys není dán jen výchovou, ale taky příslušností k danému znamení, v němž jste se narodili.

Ochota pomoct

Jsou tady, aby pomáhali. Bez ohledu na to, čemu věříte, pozemští andělé existují. A pohybují se všude kolem vás mezi lidmi, které potkáváte. Nejste náhodou vy nebo třeba vaše nejlepší kamarádka jedním z nich?

Dobré pozorovací schopnosti

Být dobrým pozorovatelem je velmi užitečná vlastnost, a pokud to umíte, je to pro vás velké plus. Být všímavým k okolnímu světu přináší moudrost a taky nové možnosti uvažování a řešení problémů.

Upřímnost

Jakému znamení zvěrokruhu můžete bezmezně věřit, a na koho si raději dávat pozor, i když v tom nemusí být nutně zlý úmysl? Zjistěte, jaký typ osobnosti v tomto směru jste.

Citlivost

Citlivost pomáhá proniknout do emocí jiných lidí, což usnadňuje porozumění světu. Někteří lidé jsou vysoce citliví a nezřídka mezi nimi najdete různé astrology, kartářky či věštce. Víte, jak jste na tom s touto vlastností vy, váš partner nebo děti?

Nekonfliktnost

Někdo řeší situace s chladnou hlavou, málokdy se pouští do hádky a konflikty nenávidí. Tato znamení jsou největší kliďasové. Jste mezi nimi?