Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Největší pohodáři horoskopu: Kdo má dobré nervy, a kdo na to prostě kašle?

/
  • Dokážete čelit nepřízni osudu?
    Dokážete čelit nepřízni osudu? (istock.com)
    10. listopadu 2020 ● 12:46

    Někdo řeší situace s chladnou hlavou, někdo je bere na lehkou váhu a někdo je uzlíček nervů. Která znamení jsou největší kliďasové?

  • 1.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock
    Jeden z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu ví, jak ně obstát v nejturbulentnějších podmínkách. Málokdy se pustí do hádky, protože ví že nikdy není plodná. Mají rádi klid a očekávají, že to ostatní budou respektovat. Tvrdě pracují na tom, aby kolem sebe vytvořili stabilní prostředí bez stresu.

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock
    Nikdo nesnáší konflikty tak jako Váhy! Ano, plaché a tiché znamení zvěrokruhu nebaví představa vášnivých debat, konfrontací a konfliktů. Proto se snaží najít štěstí v každé maličkosti, a tím si připravuje cestu k dlouhodobému štěstí.  Váhy vždycky hledají kompromis a mírní napětí.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock
    Lvi milují život a jsou v téhle disciplíně z celého zvěrokruhu nejlepší. Snaží se vidět svět z té lepší stránky. Lev nenechá celý den zničit negativní událostí nebo myšlenkou a rychle se postaví na nohy.  Je do jisté míry fatalista.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock
    Střelec, jeden z nejoptimističtějších znamení zvěrokruhu ve vesmíru astrologie, umí brát věci postupně. Snaží se co nejdéle vyhnout pocitu šoku a nezapojovat se do zbytečných dramat. Jsou prostě pohodáři, i když někdy před problémy spíš utíkají.

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock
    Přestože jsou Ryby jedním z nejcitlivějších znamení zvěrokruhu, jsou také dost vyrovnané. I když jsou hluboce emotivní, znají rozdíl mezi citlivostí a emocionálním výbuchem. Uchylují se ovšem často do světa snů.

  • 6.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock
    Blíženci jsou pohodáři, jsou schopni být šťastní tam, kam je život zavane, nedávají najevo úzkost, dokážou uklidnit své okolí. Nejsou však zodpovědní, takže se nemůžete spolehnout, že jejich útěcha má oporu v realitě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz