Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kdo ze zvěrokruhu patří k dobrým pozorovatelům? Jste na seznamu?

/
  • (iStock)
    27. října 2020 ● 06:00

    Ne každý to dokáže, ale někteří lidé jsou velice dobří při pozorování lidí a situací, což jim pomáhá především pochopit, co je správné a co špatné. Být dobrým pozorovatelem je velmi dobrá věc, a pokud to umíte, je to pro vás velké plus. Být všímavým k okolnímu světu přináší moudrost a taky nové možnosti uvažování a řešení problémů.

    Všímavost či dobré pozorování okolního světa umožňuje také vidět objektivně a nebýt zaujatý. Která znamení zvěrokruhu patří k těm přirozeným a nejlepším pozorovatelům?

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou nezávislé duše. Všichni víme, že jsou dobří v tom, co dělají, aniž by potřebovali nějakou extra pomoc od druhých. Existuje důvod, proč jsou tak klidní a nezávislí. Jsou totiž velmi dobří v pozorování situací kolem sebe. A většinou se rozhodují na základě toho, co vidí. Budou například pozorovat to, co se děje v určité konkrétní situaci, a teprve pak vše vyhodnotí a začnou pracovat na svých plánech. Je to právě jejich pozorovací talent, díky němuž dokážou úspěšně vykonávat jakoukoli práci, do které se pustí.

     

  • 2.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy bývají klidní a někdy nerozhodní lidé, ale to neznamená, že je to špatně. Naopak. I když jsou zticha, je to proto, že dávají pozor na vše, co se kolem nich děje, a pozorují vše s odstupem. Díky své dobré pozorovací schopnosti jsou schopni tvořit velmi kreativně. Jsou to také lidé orientovaní na detail, záleží jim na každé maličkosti. To z nich ve finále dělá horlivé pozorovatele. Je jim jedno, co si o nich druzí myslí, pozorují ostatní lidi, věci a situace. Teprve pak začnou jednat a pracovat.

  • 3.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    I Panny jsou dobré pozorovatelky. Mají totiž všechny vlastnosti, díky nimž je člověk dobrým pozorovatelem. Sledují všechny situace v reálné podobě. Ať pozorují cokoli, jejich názory jsou velmi jasné, a proto se dokážou rychle rozhodovat. Mají úžasnou vlastnost, že dokážou porozumět dobrým a špatným věcem, díky čemuž se vždy dobře rozhodnou, a také řešit spoustu problémů naráz.

     

  • 4.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři vždy věnují zvláštní pozornost lidem, kteří s nimi mluví. Nikdy se nechovají nevšímavě, vždy je zajímá to, co druzí říkají a dělají. Proto nemůžete Štírům nikdy lhát, protože vás vždy prokouknou. Štíři mají výtečnou pozorovací schopnost, díky níž vždy vědí o věcech, které se kolem nich dějí. I Štíři věnují pozornost detailům. Oni sami o sobě tvrdí, že být dobrým pozorovatelem je skvělý nástroj, který jim pomáhá dosáhnout všeho, po čem touží.

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby nejsou jen dobří pozorovatelé, ale také velmi dobří posluchači. Ryby jsou snad nejlepšími pozorovateli zvěrokruhu, zvláště v pozorování ostatních. Dokážou totiž přesně odhadnout, zda osoba, s níž mluví, je dobrá, nebo špatná.  Vždy mají pravdu, protože jejich pozorovací síla je opravdu neuvěřitelná. Ať se ocitnou na jakémkoli místě, dokážou absolutně potichu pozorovat lidi a pak to pro sebe vyhodnotit. Jejich pozorovací schopnost v nich taky probouzí větší kreativitu a vymýšlení nových nápadů.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz