Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Které znamení zvěrokruhu je nejlepší v posteli? S těmito to bude stát za to!

/
  • (Profimedia)
    7. října 2023 ● 06:00

    Kvalitní sex je často výsledkem přirozené kompatibility s vaším partnerem, ale vypadá to, že svou roli hraje i astrologie. Která znamení zvěrokruhu jsou nejlepší v posteli? Následující tři vynikají mezi ostatními. Jejich nejsilnější stránky osobnosti zazáří v každé ložnici a vedou k vášnivému dovádění, kterého se nemůžete nabažit.

    Někteří lidé to v sobě mají víc a jiní méně. Řeč je o sexualitě a přístupu k erotice. Někdo se stydí, jiný má bujnou fantazii, další touží po něčem originálním. Má na naši sexualitu vliv i to, kdy jsme se narodili? Podle astrologů jsou nejsexuálnějšími znameními následující tři!

  • 1.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Nenechte se zmást jemnou a zdánlivě klidnou povahou empatických Ryb. Tyto vlastnosti ještě neznamená, že jsou v posteli pasivní. Spíše jim umožňují synchronizovat se s vašimi potřebami. To jim taky dává téměř magickou schopnost vycítit i vaše nejtajnější erotické přání a vykouzlit ze sexu potěšení v tandemu. Jsou přirozeně láskyplné a rychle se dokážou přizpůsobit tak, aby vám bylo při milování vše nejpříjemnější. Ryby nikdy nezneužijí vaše citlivé místo, naopak vám přinesou sladké uvolnění. A navíc ještě existuje malá šance, že se vám po tom pokusí napsat zamilovanou báseň. Kýčovité? Kdepak, jen roztomilé.

     

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Vyzývavý, ale svůdný Blíženec může být ohromující milenec, o jakém se vám může zdát. Pravděpodobně váš flirt začne trošku nepředvídatelně, jako byste si nebyli jistá, jestli vás chce poznat k sobě domů, nebo se raději vypařit cestou na toaletu. Tahle ochranná vnější vrstva je často štítem pro citlivější stránku Blíženců, přestože mají tendenci být hnáni chtíčem rychleji než jakékoli jiné znamení. To je také důvod, proč jsou v posteli tak vynikající. S Blížencem se taky nikdy nebudete v posteli nudit, můžete dorazit z rande domů a skončit u nějakého filmu a s popcornem v ruce, ale zároveň spolu laškovat a milovat se. Blíženec zvládne prostě všechno, když tedy chce. Všechny neočekávané věci, které budete zažívat s Blížencem, vás dostanou na horskou dráhu plnou potěšení. Pravda, možná nebudete vědět, co se stane, když horská dráha zastaví, ale určitě si buďte jistí, že další divoká jízda bude stát za to. Připoutejte se, prosím.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Temperamentní a horkokrevný Lev vás doslova pohltí svou magnetickou energií, ze které se budete cítit krásně opojení. Lev má v povaze vyzařovat lákavé charisma, které jeho rodina i přátelé obdivují. A když se Lev zaměří na romantický objekt své touhy, bude o něj vášnivě usilovat a dokazovat, že za to stojí (a věřte, že stojí). I když to v ložnici Lev někdy s vášní přehání, nakonec budete z jejich sebevědomí nadšení a zároveň se budete cítit bezpečně, takže bez obav uvolníte všechny svoje zábrany. Lev mívá kreativní a trochu teatrální přístup k předehře a je schopen vše metodicky aplikovat na každý centimetr vaší kůže. Nebojte se s ním experimentovat, dobře naladěný Lev to ocení a ještě se u toho zasmějete.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz