Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kdo si o sobě myslí, že je lepší než ostatní? Tahle znamení se chovají nadřazeně!

/
  • (iStock)
    2. října 2020 ● 06:00

    Určitě znáte ve svém okolí někoho, kdo se považuje za nadřazeného všem ostatním. Tito lidé se chovají někdy jako mistři světa, nebo prostě dávají všem najevo, že jsou něco menšího. Může takové chování ovlivnit i astrologie? Následující čtyři znamení zvěrokruhu skutečně věří tomu, že jsou lepší než vy (a všichni ostatní)!

    Někdy nám skutečně datum našeho narození může předurčit k tomu, jací budeme a jak se budeme chovat. Třeba i to, zda budeme na ostatní pohlížet s despektem a nadřazeností.

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci jsou tvrdohlaví a taky se někdy chovají jako vševědoucí. Je to ale proto, že Býk toho hodně ví a zná, takže má občas potřebuje se tím chlubit jako vlajkou. To zejména tehdy, když by se jim zdálo, že to nedáváte dostatečně najevo. Inteligence je rozhodně jejich vizitkou, ovšem někdy je to taky arogance a nestoudné chování, což z nich někdy dělá pekelného tyrana s titulem „největší autorita na světě“.

     

  • 2.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    To by vás nemělo šokovat. Tahle egomaniacká zářící hvězda zvěrokruhu vám bude chtít dávat neustále nějakou lekci o své jedinečnosti. Oni doslova zbožňují zvuk svého vlastního hlasu a vidí sami sebe jako ty, kteří mají právo rozhodovat o všem. Lev se bude vždy snažit vás přesvědčit, abyste se vzdali všech svých předchozích nápadů ve prospěch těch jejich. Na rozdíl od Býka jde ale spíše u Lva spíše o jakousi teatrálnost než o skutečnou nadřazenost. Lev vyhrává, i když neví, o čem to mluví, což z nich dělá jedno z nejpůvabnějších znamení zvěrokruhu.

  • 3.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Jejich nadřazenost souvisí s tím, jestli vstoupíte s Pannou do hádky. Pokud se s nimi někdy ocitnete ve slovní bitvě, máte smůlu, protože vás skoro nepustí ke slovu. Panny rády mluví, a hlavně málokdy málo kdy ustoupí ze svého přesvědčení. Co ony považují za skutečnost a pravdu, je prostě svaté. A ohánějí se přitom na fakta a zároveň tomu tvrdě věří, takže ve finále vám dávají najevo, jak jste proti nim absolutní nuly. Pravdou je, že tito lidé jsou taky plní hrdosti, podobně jako Lvi, a raději by šli bojovat než poslouchat váš úhel pohledu, tím méně připustit, že byste mohli mít snad pravdu.

     

  • 4.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci jsou známí svou svobodomyslnou a dobrodružnou povahou, někdy ale díky tomu zaujímají postoj, kdy se klidně můžou ucházet o titulní roli „největší autority světa“. Jsou odvážní a jejich odvaha je způsobená tím, že vždy chtějí dobře vědět všechno, co mají o konkrétní věci vědět. Proto nemůžou připustit, že byste toho mohli náhodou vědět víc než oni. Vědět toho víc, než průměrný Střelec je něco, co průměrný Střelec nemůže akceptovat. Pak se samozřejmě stává, že se začnou chovat jako svrchovaný „vlastník“ daného tématu. Jestli se chcete vyvarovat migrény, nemluvte se Střelcem o cestování nebo duchovní sféře. Choval by s k vám pak opravdu nadřazeně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz