Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký horoskop na prosinec: Pro koho bude advent zázračný a kdo bude jen přežívat?

/
  • Co vám přinese poslední měsíc v roce?
    Co vám přinese poslední měsíc v roce? (istockphoto.com)
    27. listopadu 2020 ● 06:00

    Pro která znamení bude poslední měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc prosinec!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock

    Poslední měsíc roku je pro zrozence Berana o hledání životní spokojenosti. Unavuje vás honba za dobrodružstvím, kdy se snažíte najít toho nejlepšího životního druha, nejlukrativnější zaměstnání nebo nejoriginálnější koníček. Ve chvíli, kdy rezignujete, vám vesmír začne do života sám posílat skvělé možnosti. V polovině prosince se díky nebývalé přízni hvězd dostáváte do blízkosti sympatického člověka, tak si to užijte a vaše vánoční svátky budou plné lásky, milí Berani!

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock

    Zadaní Býci řeší nedůvěru ve vztahu. Váš miláček by vás nejraději hlídal na každém kroku, což vás oprávněně svazuje. Jeho žárlení se vyřeší okolo 14. prosince. Singles si na novou lásku musí počkat do poslední dekády, zdá se, že vám rok 2020 chystá zamilovaný dárek pod stromeček! Ani v práci to není marné. Maximum povinností se pokuste stihnout v první půli měsíce. Pak už vám to nepůjde tak hladce. I když všechno nestihnete, jak jste si představovali, letošní Vánoce pro vás budou krásnými svátky, tak si je vychutnejte, milí Býci!

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock

    Poslední měsíc roku si nezadaní Blíženci užívají se vším všudy. Konečně se přestanete bránit tomu, co vám vesmír nabízí, a plnou náručí vychutnáváte všechny příjemnosti světa! Ve vztahu tak pohodová atmosféra nevládne. Největší neshody panují kvůli odlišným pohledům na finance. Zatímco vy držíte úspory pod kontrolou, miláček utrácí. Do 20. prosince bude také náročnější vyjít po dobrém s nadřízeným. Na Vánoce však myslete hlavně na své blízké a užijte si s nimi krásné svátky, milí Blíženci!

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock

    Pokud se těšíte na klidné adventní období, budete si ho muset sami zajistit, milí Raci. V pracovní sféře se dostáváte do šíleného kolotoče, kdy si neodpočinete. Místo klidu u vánočního stromečku ještě na poslední chvíli doháníte resty, což se pochopitelně nelíbí partnerovi ani ostatním členům rodiny. Budete potřebovat hodně nadhledu. Singles mají do 14. prosince možnost navázat známost s nesmělým člověkem. Tak ať to vyjde a užijete si krásné vánoční svátky!

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock

    Nesměl by to být prosinec, aby si pro Lvy nepřipravil alespoň pár příjemných překvapení v milostném i pracovním životě. Do poloviny měsíce vás sice ovlivňuje Venušina negativní kvadratura, ale hned poté si spravíte chuť. Singles se zaradují ze společnosti člověka, který bere všechno s humorem. Od 20. prosince sklízíte v zaměstnání jednu pochvalu za druhou. Nadřízený konečně docení vaše kvality a vy z této situace budete těžit dobrou náladu i celé svátky. Přejeme vám krásné Vánoce, milí Lvi!

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock

    První dvě dekády připomínají, že nebudete mít tolik energie, kolik byste si přáli a potřebovali. Toužíte po vydatném spánku a mnohé jindy pro vás zcela nutné a běžné aktivity jsou nad vaše fyzické možnosti. V zaměstnání se dostáváte do křížku s nadřízeným a při řešení potíží si často připadáte ve slepé uličce. Svou houževnatostí ale všechny resty doženete! Od 14. se situace zklidní díky Venušině vlivu. Její laskavé paprsky dají zapomenout na dosavadní problémy, vy se konečně můžete uvolnit a oddat se všemu krásnému, co přijde. Přejeme vám krásné svátky plné lásky, milé Panny!

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock

    Hybnou silou nadcházejících týdnů je láska. Dokonce i nezadané Váhy mají dány chvíle milostného štěstí do vínku. Na pracovišti se začátkem měsíce neobjevují žádné potíže, ale s přibývajícím datem se situace mění. Počítejte s náladovým nadřízeným, což jde ruku v ruce s nárůstem povinností dopadajících na vaše bedra. Okolo 20. prosince nespoléhejte na pomoc kolegů, nejspíš vás nechají ve štychu, protože před Vánocemi má každý všeho nad hlavu. Dopředu s tím počítejte a nákup dárků nenechávejte na poslední chvíli. Přejeme vám krásné svátky, milé Váhy!

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock

    Ještě než se rok 2020 nachýlí ke konci, zrozenci Štíra zažijí velkolepé chvíle v lásce i kariéře. Hvězdné konstelace vytváří do 14. prosince ideální podmínky pro romantická setkání, platonicky zamilovaní by v této době měli vyjít z úkrytu. V zaměstnání váš žene kupředu ohromná vnitřní motivace. Jste vitální a necouvnete před žádnou výzvou. Pouze s penězi zacházejte opatrně, kolem 17. 12. je rozpočet napjatý. Tak neutraťte za dárky i poslední úspory a užijte si krásné Vánoce, milí Štíři.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock

    Energie Střelců směřuje do milostného života. Zejména nezadaní prahnou po nové lásce tak silně, že jsou ochotni vyzkoušet zatím neprozkoumané způsoby seznámení. Pozor na přílišnou důvěřivost, abyste se v novém objevu nespálili. V pracovní sféře se vyplatí stejná dravost. Věřte své intuici a nebojte se bojovat za vlastní projekt navzdory všem komplikacím. Díky Merkurově pomoci najdete správné řešení a budete si moct užít krásné svátky vánoční, věnovat se blízkým i sobě. Krásné Vánoce, milí Střelci.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: iStock

    Prosinec probíhá v lehce sentimentálním duchu, protože původní plány Kozorohů jsou narušené. Pomocnou ruku podává Venuše, zasahující do mezilidských vztahů. Díky ní se uvolníte a mnohé starosti prostě hodíte za hlavu. Nabízí se také nové přátelství, které vydrží mnoho let. V zaměstnání to bude o poznání náročnější. Merkur dám dodává bojovné postavení, avšak teď je vhodný čas spíše pro mírové dohody. Budou přece Vánoce, tak si je užijte v klidu a míru, milí Kozorozi!

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock

    Prosinec je pro Vodnáře obdobím získávání nových zkušeností. V zaměstnání prosazujete své schopnosti, nezaměstnaní objeví místo, které je pro ně jako stvořené. Díky neotřelému postupu si vysloužíte pochvalu nadřízených a hlavně vám na účtu přistanou peníze navíc. Porozhlédněte se po možnostech dalšího studia, jste hladoví po informacích a nových znalostech. Okolo 15. prosince se otevírají cesty k lásce a vy se máte opravdu na co těšit. Přejeme vám krásné Vánoce, milí Vodnáři!

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock

    Prosincový program je plný otazníků a nejistot. Na začátku měsíce se nedokážete vyznat ve svém vnitřním rozpoložení. Zdá se, že chováte city k jistému člověku, ale nechcete si to přiznat. Zadané Ryby se zase upínají k osobě, která je vodí za nos. Venuše takovému šálení bohužel nahrává. V pracovním životě bojujete s únavou a mnoho úkolů je nad vaše síly. Okolo 21. prosince vám přispěchá na pomoc Merkur a vy se tak konečně budete moct oddat atmosféře krásných vánočních svátků. Tak si je užijte, milé Ryby!

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz