Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdo působí důvěryhodně, ale ve skutečnosti takový není? Na těchto pět si dejte pozor

/
  • (iStock)
    11. listopadu 2020 ● 06:00

    Někdy je opravdu těžké zjistit, zda je váš přítel důvěryhodný, nebo je falešný. Nejhorší jsou bohužel nedůvěryhodní falešní kamarádi. Navenek ukazují, že jim na vás záleží, ale za zády vás pak podrazí, aniž by mrkli okem. A i když takové lidi za přátele nechceme, někdy je těžké je skutečně identifikovat.

    Nahlédněte do astrologie a zkuste se podívat na charakteristiku jednotlivých znamení. Některá z nich jsou skutečně více nedůvěryhodná, ovšem nemůžete na to spoléhat stoprocentně. Nejprve se přesvědčte, teprve pak jednejte. Nicméně těmto pěti znamením není radno slepě důvěřovat. Která to jsou?

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Lidé narození v tomto znamení zvěrokruhu prohlašují, že jsou vaši loajální a nejlepší přátelé, ale možná vás překvapí, že jsou taky schopní vás zradit jako první. Jejich činy bývají někdy velmi sporné. Pokud mají pocit, že pro ně nebudete přínosem, nebudou se s vámi raději vůbec zahazovat a vyberou si za kamaráda rychle někoho jiného.

     

     

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci mění nálady neustále a mění taky strany jako chameleoni. V jednu chvíli vypadají jako vaši nejlepší přátelé a druhý den vás skoro nenávidí, aby třetí den zase sladce vrkali ve vaší blízkosti. Není to lehké se s nimi přátelit. Jsou to prostě lidé dvojí tváře. Navenek s vámi budou souhlasit a přikyvovat vám, za zády vás ale pomluví.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Jsou nejpředvídatelnější z celého zvěrokruhu. Pokud dojde k hádce nebo nedorozumění, nebudou čekat na vaše vysvětlení. Spíše s vámi přeruší veškeré vazby a do očí vám řeknou hrozné věci. Tímto způsobem naznačují, že s vámi skončili. Jindy ale nejsou přímí a neustále vám mažou med kolem pusy a čekají na příležitost bodnout vás do zad. Druzí lidé pro ně nic neznamenají.

     

  • 4.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    I společenští Lvi jsou tak trochu nedůvěryhodní. Jsou to velcí oportunisté, zvláště když míří nahoru k úspěchu. Jsou schopni se zbavit svých přátel či kolegů, aby vystoupali až na vrchol, když budou mít šanci. Neváhají to udělat a jsou také někdy náchylní k tomu, aby někomu doslova ukradli jeho příležitost. Umí být zlí, vrtkaví a snadno odvrátí tvář, aby se na vás nemuseli dívat. Neudělají ani krok vzad, aby vám pomohli.

  • 5.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Zpočátku se Ryby zdají jako úžasní přátelé. Mohou vás však bodnout do zad hned při první příležitosti, kterou dostanou. Mohou z vás udělat svého „praktického přítele“, což znamená, že se rychle přesunou k populárnější skupině přátel, jakmile bude příležitost a vy je přestanete bavit. Do té doby se vás budou držet jen kvůli tomu, že nikdo populárnější není. Mohou také snadno lhát, aby se dostali z jakékoli situace.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz