Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kdo je sám sobě největším nepřítelem? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    23. dubna 2021 ● 06:00

    Možná to dobře víte, že někdy to nejsou cizí lidé, kterých bychom se měli obávat, ale jsme to my sami. Velmi často máme celoživotního soupeře sami v sobě. Zvláště pak následujících pět znamení zvěrokruhu si dokáže ubližovat, často ovšem neúmyslně.

    Řadu problémů si lidé vytvářejí sami bez cizí pomoci. Sabotují svůj život a většinu špatných věcí, které se jim dějí, způsobuje jejich povaha. Ať už jde o nejistotu nebo tvrdohlavost, z dlouhodobého hlediska to ubližuje jim i všem jejich vztahům. Kterých pět znamení k nim patří? Kdo se pouští do hádek, protože odmítá druhý úhel pohledu? Kdo se neustále kritizuje a ponižuje? Věřte, nemusíte být sami sobě nejhorším nepřítelem, stačí se naučit některé věci nedělat a důvěřovat své intuici.

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Je to docela pochopitelné, že právě Býk je sám sobě největším nepřítelem. Býci totiž často mívají „býčí hlavu“. Právě tvrdohlavost způsobuje, že jsou sice vytrvalí a rozhodní, z dlouhodobého hlediska jim to ale může uškodit, protože paličatost je může brzdit. Mohou setrvávat v nezdravém vztahu nebo se ocitnou ve slepé uličce, protože se nikdy nebudou chtít vzdát. Býci, musíte se naučit rovnováze. Tvrdohlavost může být výhodou, ale neměla by vám bránit v tom, abyste viděli věci z různých úhlů.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Předpověď na rok 2021 od astroložky Boháčové: Bude to revoluční rok plný změn • Martin Mol

     

  • 2.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci

    Blíženci jsou známí ďáblovi obhájci. Jejich duální povaha je nutí, aby neuvěřitelně důkladně hledali všechny možnosti, které ale vyžadují čas – a pravděpodobně příliš mnoho času. Nezastaví se, dokud neobrátí každý kámen. Často jsou velmi nerozhodní, protože neznají všechna fakta, tak hledají dál. Vidí totiž více možností a nemůžou se rozhodnout, kterou si vybrat. Měli by si ale pamatovat, že každé rozhodnutí je lepší než žádné. Pokud tráví příliš mnoho času tím, že hledají správnou možnost, brzy zjistí, že vlastně nemají žádnou.

  • 3.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak

    Raci jsou mimořádně citliví a mají sklon brát všechno osobně, což je může velmi znejistit. Mají problém s důvěrou, což může ostatní nutit, aby se jim vyhýbali. Zatímco jejich největším strachem bývá odmítnutí, pokud opakovaně žádají své partnery a přátele o potvrzení svých citů, vytvářejí svým způsobem atmosféru nejistoty a stávají se sami sobě největším nepřítelem. Kvůli nejistotě se navíc mohou cítit smutně a depresivně. Raci se musí naučit pracovat se svými pocity a sebeúctou.

     

  • 4.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna

    Panny neustále o všem přemýšlejí. Soustřeďují se tak moc na nepatrné detaily a hypotetické situace, že je pak jejich stres a úzkost mohou ochromit. Dokážou rozcupovat dobrou věc kvůli své přehnané kritičnosti, čímž často trpí jejich vztahy. Jejich schopnost laserového vidění nemusí být nutně špatná věc. Může jim pomoct s projekty v práci, pokud je použita správným způsobem a spojena s pozitivními myšlenkami. Přesto by si měly Panny pamatovat, že je někdy dobré podívat se na vše s nadhledem.

  • 5.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

    Štíři jsou někdy doslova posedlí tím, aby dokončili to, co začali. Ať už jde o vztahy či pracovní projekty, věnují tomu veškerý svůj čas a energii. To jim sice může pomoct, ale pokud je jejich pozornost upnutá špatným směrem a na špatné věci či vztahy, může se to ukázat jako ztráta času. I když se jejich intenzivní přístup k životu může jevit jako obdivuhodný, Štíři musí také věnovat stejnou vášeň sami sobě. Místo toho, aby se neustále dívali ven, měli by se pro změnu soustředit dovnitř, protože péče o sebe je nejdůležitější.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz