Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo ze zvěrokruhu je nejnáladovější? Těchto šest znamení ovlivňují emoce nejvíc

/
  • (iStock)
    30. prosince 2021 ● 06:00

    Každý z nás má někdy špatnou náladu. Sice si všichni přejeme, abychom zvládali své emoce lépe a s chladnou hlavou, ale mozek nám většinou říká něco jiného, než co se pak reálně děje. Nálady přicházejí a odcházejí, někdy jsou tak nenápadné, že si toho nikdo ani nevšimne, jindy jsou tak výrazné, že je lepší někam se schovat a nebýt na ráně.

    Ve zvěrokruhu existují znamení, která prožívají své emoce s vysokou intenzitou. Bohužel v důsledku jejich náladovosti trpí i jejich okolí, kolegové i partneři. Málokdo si také uvědomuje, že emoce ovlivňují i to, jak se fyzicky cítíme. Když se totiž cítíte naštvaně, může se vám zvýšit krevní tlak. Pokud se cítíte v pohodě, může to ovlivnit vaši náladu, která je pak mnohem lepší. Snažit se ovšem „necítit nic“ není dobrá věc, potlačovat pocity a nálady není ideální. Je dobré prožít si i smutnější pocity či výstřední náladu, abyste pak mohli naplno ocenit, když jste skutečně šťastní. Kdo ze zvěrokruhu patří k těm nejnáladovějším?

  • 1.

    Rak (21. června – 22. července)

    Rak

    Zeptejte se kohokoli na to, o kom si myslí, že je nejnáladovější znamení, a řekne vám, že je to Rak. Proč jsou Raci tak náladoví? Protože prostě všechno hluboce cítí a prožívají. Rak, který má dobrou náladu, zasype ty, na kterých mu záleží, spoustou lásky, ale Rak se špatnou náladou se naštve a raději odejde, aby svou negativitou nikomu jinému neublížil. Tohle znamení si ale libuje v náladách a vyjadřování emocí. Raci jsou také mistři v tom, jak zvládnout změny nálad u ostatních lidí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Ryby (19. února – 20. března)

    Ryby

    Ryby jsou náladové, protože bývají přehnaně citlivé, což může bleskově změnit jejich náladu. Někteří říkají, že kvůli tomu jsou nejhloupější znamení ze všech, hlavně kvůli tomu, že jsou jejich emoce často velmi slepé k pravdě. Vše se totiž snaží procítit tak silně, že se často zapomínají držet faktů. Drobné hlouposti je dokážou citově „odbourat“ a uvrtat do spirály smutku. Nezáleží ani na tom, jak velký je problém, okamžitě může změnit jejich náladu. Ryby naštěstí obvykle dokážou projít změnami nálad pozitivně a využít je jako inspiraci pro své kreativní nápady.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 3.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Štír

    Štíři jsou známí jako nejrozzlobenější znamení zvěrokruhu, ale jsou také náladoví. Stejně jako Rak a Ryby je Štír vodní znamení, které cítí věci vášnivě a jehož nálady tuto intenzitu odrážejí. Jedna věc, která je na Štírech ve finále pozitivní – nedokážou skrýt, když mají špatnou náladu. Mají to vepsané ve tváři. Protože rádi cítí vše intenzivně, není nic divného, když je uslyšíte poslouchat smutné písně, když mají špatnou náladu, nebo si zajdou na box, když jsou naštvaní. Štíři chtějí, aby je jejich nálada poháněla k akci, ať už jde o pomstu někomu, kdo jim ublížil, nebo pomoc někomu, koho milují a kdo to potřebuje.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    Beran

    Beran si své pocity ani nálady nenechává pro sebe! Pokud je na vás naštvaný, očekávejte, že vám to dá pořádně najevo. Jejich náladovost souvisí s jejich přístupem k životu. Vedle toho, že jsou naštvaní, jsou taky odhodlaní porazit vás v nějaké soutěži, jen aby vám ukázali, že jsou lepší. Jakkoli intenzivní mohou být nálady Berana, netrvají až tak dlouho. Jejich pocity přeskočí z jedné strany na druhou, jako by se nic nestalo. Jako ohnivé znamení jsou samozřejmě náladoví, ale dokážou se od svých nálad rychle odpoutat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Váhy (23. září – 22. října)

    Váhy

    Je už standardem, že se Váhy často ptají, jestli na ně není jejich přítel nebo člen rodiny naštvaný. A i když je odpovědí obvykle ne, Váhy se permanentně bojí, že někoho nevědomky naštvaly. Ten strach je užírá a zároveň ovlivňuje jejich náladu. Váhy nechtějí být náladové, jen prostě cítí všechno, a to včetně věcí, které s nimi nemají vůbec nic společného. Berou si k srdci až moc pocity jiných lidí, a to je těžké břemeno.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 6.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    Blíženci

    Blíženci by velice rádi své nálady před ostatními lidmi skrývali, ale bohužel se zdá, že jsou v tomto směru naprosto bezmocní. Kdykoli se někdo zeptá Blížence, zda nemá špatnou náladu, obvykle odpoví, že je v pořádku, a uvede spoustu důvodů jako důkaz, aby to podpořil. Jenže tyto „důvody“ dokazují opak. Blíženci také mají tendenci sledovat dění na sociálních sítích a neustále s někým komunikovat nebo jen sledovat druhé, dokud se jejich špatná nálada nezlepší. Když se později vrátí na svůj profil a přečtou si, co napsali, budou se cítit trochu v rozpacích. Pravděpodobně by udělali lépe, kdyby si přiznali, že se cítí tak, jak se cítí, než aby se snažili, aby to vypadalo, že jsou vždy šťastní. Naštěstí i když mají špatnou náladu, nejsou z těch, kteří by v sobě drželi zášť dlouhou dobu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz