Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Která znamení neuznávají monogamii? Tahle si ráda odskočí i jinam

/
  • (Shutterstock)
    24. září 2021 ● 06:00

    Pokud jde o kompatibilitu vztahů a typy vztahů, hodně vám toho může napovědět astrologie. Znalost charakteristik jednotlivých znamení vám například poskytne dobré vodítko pro to, zda je váš potenciální partner typ pro jednu noc, nebo dává přednost dlouhodobému svazku.

    Podle astroložky Lisy Stardust existují tři znamení zvěrokruhu, která se v dlouhodobých monogamních vztazích cítí silně potlačovaná. Může se sice stát, že tato znamení mají jednoho hlavního partnera, kterého milují, ale bez pocitů viny prozkoumávají i další sexuální partnery. Dokonce mohou toužit po více partnerů naráz a nemít jeden jediný vztah. Která tři znamení sem patří?

  • 1.

    Beran

    Berani jsou schopni udržovat dlouhodobé vztahy, pokud to sami chtějí, ale často je jejich vášnivá povaha svádí mnoha různými směry. „Beran se svou ohnivou energií a chutí do života bude vždy hledat další nejlepší věc, kterou by mohl mít, a to se týká i dalších romantických či sexuálních partnerů," říká Lisa Stardust. Vždy se těší na nové výzvy a nikdy nezůstávají na jednom místě, ani se neohlížejí zpět. Beran chce všechno, ale brzo taky ochladne a touží po novém a vzrušujícím. Jste-li Beran, který jen hledá flirt, není na tom nic špatného, jen se ale ujistěte, že vás partner je na tom stejně a naprosto rozumí vašim záměrům.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Střelec

    Střelci jsou známí jako dobrodruzi zvěrokruhu - nezůstávají příliš dlouho na jednom místě a často se vydávají hledat nová místa či osoby, aby zažili co největší dobrodružství. „Závazky nemají rádi, kvůli nim se cítí v pasti,“ říká astroložka. Otevřený vztah jim poskytne příležitost prozkoumat další osobu a načerpat z ní jinou energii. Pokud jde o Střelce, obvykle mají jednoho hlavního partnera, který ovšem rozumí jeho neochotě být monogamní, a může se dokonce na tom chtít podílet. S takovým člověkem se Střelec cítí nejpohodlněji. Tímto způsobem se necítí být svázaní a zakořenění k jedné osobě nebo místu, a mají svobodu pohybu, jak si přejí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář je svobodomyslný člověk, který velmi často nedodržuje tradiční konvence, a to v žádném aspektu života, sexu či romantiky. „Vodnáři se můžou zavázat k jednomu člověku, ale obvykle takový vztah berou s lehkostí, aby se nikdy nenechali svázat,“ říká Lisa Stardust. Nikdy nedopustí, aby byla jejich intelektuální mysl „napadena“ pouty a závazky. Pro Vodnáře může být sex s různými partnery zážitek, který jim otevře mysl. Obvykle se řídí racionálním jednáním před emocemi, takže v otevřených vztazích velmi pravděpodobně nebudou žárlit. Výsledkem je, že Vodnář vidí velké přednosti nemonogamie, kterou naopak považuje za stimulující.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz