Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

3 znamení zvěrokruhu, která to umí s penězi

/
  • Drží se vás peníze?
    Drží se vás peníze? (Reuters)
    28. září 2021 ● 08:00

    Vědět, za co přesně utratit a investovat své peníze, je dar od Boha, nebo přinejmenším umění, které málokdo ovládá. Všichni sice chceme vydělat a vydělat nebo přilákat slušnou sumu peněz, ale častěji než to se nám nakonec stane, že utrpíme několik ztrát.

  • 1.

    Panna

    Panna
    Panny jsou inteligentní, pokud jde o hospodaření s penězi. Přesně vědí, co jim přinese dobrý zisk a co ne. Také jejich volba kariéry je obvykle zaměřena na množství peněz, které jim přinese, a snaží se z ní vytěžit maximum. Bezpochyby jsou pracovité, ale i štěstí hraje u Panen svou roli.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Jsou to potenciálně dobří spořivci a často hodně vydělávají. Jejich podniky jsou často výnosné a nikdy se nebudou ostýchat o tom mluvit. Nejen proto, že šetří, ale také proto, že dělají moudrá rozhodnutí, jsou schopni vybudovat své impérium, a to i za vlastních podmínek.

  • 3.

    Ryby

    Ryby
    Ti, kdo byli s Rybami, vědí, kolik peněz dokážou Ryby ušetřit. Nikdy se tím nebudou chlubit a vždy se budou snažit využít peníze ve svůj prospěch. Nebudou rozhazovat ani korunu a často si vydělají slušnou částku, ať už dělají cokoli. Štěstí jim přeje a osud chce, aby si užili všeho luxusu, i když to bude až o něco později v životě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz