Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hledáte stabilní vztah? Těchhle pět znamení na něm trvá

/
  • ...
    ... (istock.com)
    14. prosince 2021 ● 06:00

    Dlouhodobý vztah není snadné najít, navíc od obou partnerů vyžaduje určité kvality. Například vůli vydržet a hodně tolerance. U kterých znamení je pravděpodobné, že spolu budete „až na věky“?

  • 1.

    Lev

    Lev
    Mnozí z nás vědí, že Lev je perfekcionista. Nechtějí se spokojit s ničím jiným než s tím nejlepším. Proto pokud jde o vztahy, pravděpodobně se zavážou, až když vědí, že našli toho pravého. Proto jsou jejich vztahy stabilní, když už se pro někoho rozhodnou.

  • 2.

    Štír

    Štír
    I Šíři mají štěstí, pokud jde o vztahy. Je pravděpodobné, že v životě budou mít stabilní vztah. Jsou vybíraví, pokud jde o lásku, a mají obětavou povahu. Když už se pro někoho rozhodnout, snaží se ho udržet za každou cenu a nehledí na překážky.

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi jsou rovněž obdařeni stabilními vztahy. Jejich milostný život je často pozitivní a plný vášně. Kozorozi především vědí, jak na svou polovičku zapůsobit a jak ji jednou za čas překvapit svou náklonností. To jim pomáhá udržet si silný a úspěšný vztah.

  • 4.

    Býk

    Býk
    Býci jsou také mezi vyvoleným, kteří mají štěstí na stabilní vztahy. Je pravděpodobné, že zůstanou s jednou osobou po celý život a budou mít šťastný manželský život. Jejich partneři jsou často chápaví, podporující a povzbuzující. V kariéře dokážou s podporou partnera dosáhnout velkých úspěchů.

  • 5.

    Panna

    Panna
    Panny jsou znamením, které vyniká, pokud jde o stabilní vztah. Jsou to právě ony, kdo mají tendenci žít šťastný život a jsou, pokud jde o vztahy, často bez stresu. Vědí, že jsou na bezpečném místě a že jejich partner k nim cítí totéž, ne-li víc.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz