Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neposedové horoskopu: 4 znamení, která nemají žádnou trpělivost

/
  • Kde to vázne?
    Kde to vázne? (profimedia)
    21. října 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří pořád musí něco podnikat, a pokud se něco děje, musí se to dít rychle. Nemají trpělivost, těkají z místa na místo, často také mění svá rozhodnutí.

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lvi věří, že mají moc změnit svět. Mají pocit, že jsou nadanými jedinci, kteří jsou mimořádně talentovaní, a proto nikdy nechtějí sedět na místě a nic nedělat. Vždy se cítí neklidní a jsou od přírody netrpěliví.

  • 2.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock
    Panna
    Panny jsou známé jako workoholici. Jednoduše nedokážou odpočívat ani dlouho sedět na jednom místě. Potřebují se něčím zabývat. Vždycky mají pocit, že je třeba udělat tolik věcí, že člověk prostě nemůže nic nedělat.

  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelci jsou netrpěliví a hyperaktivní. Jednoduše nemají v sobě to, aby na něco čekali nebo seděli na jednom místě. Vždy se cítí neklidní, protože chtějí neustále něco dělat a mají pocit, že nové dobrodružství čeká za rohem.

  • 4.

    Ryby

    Ryby
    Lidé narození v Rybách jsou prostě příliš umělečtí a kreativní na to, aby mohli sedět v klidu. Chtějí objevovat svět a poznávat věci. Nesnášejí představu nicnedělání a chtějí se vyřádit ve své fantazii. Jejich aktivita někdy okolí nedává smysl.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz