Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nesnesou nevěru: Tato čtyři znamení nevěrníka nemilosrdně odkopnou

/
  • Za tohle vás odstaví...
    Za tohle vás odstaví... (istock.cz)
    19. října 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří nevěru absolutně nesnesou. Pro ně jsou vztahy především o závazku a věrnosti. Nikdy se nedokážou smířit s myšlenkou, že by se o partnera dělili s někým jiným nebo že by je partner zradil. Věří v pravou lásku, která je čistá, bezpodmínečná a vyhrazená pouze jim.  Do zamilovanosti se příliš nehrnou, protože mají strach, že je partner podvede. Proto jim trvá, než se do někoho zamilují a vytvoří si k němu vztah. Když se jim to však podaří, není cesty zpět.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Lidé narození ve znamení Berana jsou extrémně majetničtí, pokud jde o jejich milované. Být s někým ve vztahu pro ně znamená být s ním se vším všudy. Pokud zjistí, že je jejich partner podvádí, nebudou se dvakrát rozmýšlet, než s ním přetrhají všechny vazby.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lvi mají pocit, že si zaslouží celý svět a toho nejlepšího partnera. Zamilují se do někoho, jen když jsou si jím naprosto jisti, a pokud se ukáže, že je to nevěrník, nerozpakují se ho zbavit.

  • 3.

    Panna

    Panna
    Panny si dávají na čas, než začnou lidem důvěřovat a vytvoří si s nimi pouto. Když se jim to však podaří, nedrží se zpátky. Když jsou někomu extrémně oddané a zjistí, že je tento člověk podvádí, pravděpodobně ho odstřihnou od svého života.

  • 4.

    Střelec

    Střelec
    Střelci se nikdy nedokážou vyrovnat s myšlenkou, že je jejich partner podvádí. V takových případech pravděpodobně přijmou krajní opatření, a tím je navždy opustit svého partnera.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz