Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tahle tři znamení první s vyznáním lásky nepřijdou

/
  • ...
    ... (iStock)
    20. září 2021 ● 06:00

    Někteří lidé si myslí, že vyznat někomu své city je hračka. Necítí se trapně a nemají problém odhalit svoje nitro. Na druhou stranu jsou lidé, kteří si dvakrát rozmyslí, než dají najevo city, natož, aby se odhodlali k vyznání.

  • 1.

    Štír

    Štír
    Štíři nejsou příliš expresivní. Mají problém verbalizovat své emoce, a proto mohou často působit chladně a bezcitně. Pokud jde o vyznání lásky, Štíři očekávají, že dotyčná osoba pozná, co má na srdci, podle gest, místo aby byla přímá.

  • 2.

    Střelec

    Střelec
    Střelci nejsou z těch, kteří by se k někomu chovali zamilovaně! Není jim příliš příjemné dávat někomu najevo svou náklonnost bez ohledu na to, jak hluboce ho milují. Cítí se stydlivě a úzkostlivě, když jde o to, aby byli romantičtí.

  • 3.

    Ryby

    Ryby
    Lidé narození v Rybách nevěří na vyznávání svých citů a místo toho chtějí, aby šlo o porozumění a spojení, které nevyžaduje verbalizaci citů. Nejsou těmi, kdo by někoho žádali o ruku nebo se přímo vyjadřovali o svých citech. Pozor, pokud Ryby nejsou zamilované,  mluví o lásce celkem bez zábran.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz