Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hlavičky: Tahle znamení vynikají inteligencí

/
  • Pálí vám to? A jaké jste znamení?
    Pálí vám to? A jaké jste znamení? (Shutterstock.com)
    7. prosince 2021 ● 06:00

    Všichni máme nějakého toho přítele, který zná odpověď na každý složitý matematický problém nebo který funguje jako automatický překladač. Jejich inteligence z nich dělá nejvyhledávanější lidi na škole. Jsou to géniové a jsou nejlepší ve všem, co dělají. Zde jsou 3 znamení zvěrokruhu, která jsou podle astrologie geniální.

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lvi, jak většina z nás ví, jsou geniální lidé. Jsou dobří ve všem, co dělají, a občas jsou lidskými encyklopediemi. Mají odpověď téměř na všechno a nevadí jim se svými schopnostmi chlubit.

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh
    I Kozorozi také patří na seznam geniálních lidí. Jsou nadaní a pracovití. Mají řešení téměř všech teoretických i reálných problémů. Díky svému talentu vyčnívají z řady a své schopnosti raději drží při zemi. Matematika a přírodní vědy jsou často jejich nejlepšími předměty.

  • 3.

    Štír

    Štír
    Štír je dalším vynikajícím znamením zvěrokruhu. Má moc ovládat lidská srdce, takže se uplatní hlavně v uměleckých profesích. Inteligence mu však umožňuje nejen tvořit, ale řešit i složité problémy reálného života.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz