Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pečují o druhé: 5 znamení, kterým je to vlastní

/
  • Najdou u vás blízcí pohostinnou náruč?
    Najdou u vás blízcí pohostinnou náruč? (Shutterstock)
    13. prosince 2021 ● 06:00

    Existují lidé, kteří se starají o své kolegy, spolubydlící, o všechny děti v okolí, takoví, kteří dokážou kolem sebe vytvořit atmosféru klidu, péče a zázemí dokonce i pro ty, kdo nejsou členové rodiny. Víte, ze kterých znamení se rekrutují?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnáři jsou velmi starostliví a jsou ochotni pro ostatní i něco obětovat. Jejich blízcí jsou jim nade vše, ale myslí i na dobro komunity a dokonce i světa. Je to jejich hluboká přirozenost.

  • 2.

    Panna

    Panna
    I Panny jsou starostliví lidé. Svoji péči a náklonnost sice nedají okázale najevo, ale rozhodně to dělají z celého srdce. Panna se postará o rodinu i za cenu vlastního štěstí. Jejich srdce je ze zlata a stejně tak jejich duše.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou velkorysí, a i když se nerad obětují (a kdyby to náhodou udělali, neobejdou se bez velkých gest), Mají blízko ke svému okolí a dbají na to, aby se o ně starali. I když jde o někoho cizího, Lvům nevadí dát najevo svou péči a starost o ně. Jsou to skutečně empatičtí lidé.

  • 4.

    Býk

    Býk
    I Býk je starostlivý. Jejich péče se sice omezuje na vybrané lidi, ale to nemůže popřít fakt, že jsou opravdu pečující. Možná necítí potřebu jít až na dřeň a starat se o cizí lidi, ale neustoupí, když je jejich blízcí potřebují.

  • 5.

    Střelec

    Střelec
    I když Střelci mohou být občas zlí vůči cizím lidem, co se týče rodiny a přátel jsou starostliví. Se svým partnerem spolupracují a nebude jim vadit stávat kvůli němu v noci, nebo se stěhovat. Budou připraveni poskytnout vám masáž, nebo jen jednoduše uvařit vaše oblíbené jídlo, pokud jste měli náročný den v práci. Péče o blízké je naplňuje a dělá jim radost.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz