Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tihle vám úspěch přejí: Znamení horoskopu, která nezávidí

/
  • Kamarádi, kteří se radují z vašeho úspěchu, jsou skvělí
    Kamarádi, kteří se radují z vašeho úspěchu, jsou skvělí (istock.com)
    16. listopadu 2021 ● 09:08

    Kdy jste se naposledy zaradovali, když jste viděli, že váš přítel nebo známý uspěl? Zatímco někdo odpoví rychle, jiný nad tím bude chvíli přemýšlet. Bez ohledu na to, do které z těchto dvou kategorií patříte, budete s námi souhlasit, když řekneme, že najít štěstí v úspěchu nebo štěstí druhých je pocit, který je k nezaplacení

  • 1.

    Lev

    Lev
    Lev vás bude motivovat a povzbuzovat, abyste šli za svými sny a okusili úspěch. Lvi jsou ti, kteří rádi vidí všechny šťastné, a nejšťastnější jsou, když se jejich blízkým daří v jejich životě. Chápou skutečnost, že úspěch má mnoho významů a k různým lidem přichází v různých dobách různými způsoby.

  • 2.

    Beran

    Beran
    I Beran, stejně jako Lev, chce vidět lidi kolem sebe úspěšné. Nikdy nebudou váhat podat komukoli pomocnou ruku. Udělají vše pro to, aby pomohli svým přátelům a členům rodiny, nebo dokonce někomu, koho neznají, vystoupat po žebříčku úspěchu, protože vědí, že i jejich čas přijde.

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář je jemný a srdečný člověk. Nikdy nebudou nikomu závidět úspěch, i kdyby se jednalo o jejich nepřítele. Jejich životní mantra je jednoduchá, soustřeďte se na svou práci, pracujte tvrdě, s nasazením a disciplínou, a zbytek bude následovat..

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz