Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nesmiřitelní: Tato tři znamení prostě neodpouštějí

/
  • Staré křivdy jim stále leží v hlavě.
    Staré křivdy jim stále leží v hlavě. (Shutterstock.com)
    30. listopadu 2021 ● 14:45

    Patříte k lidem, kteří si každou křivdu dlouho pamatují? Nezapomínáte, že vám na základní škole spolužačka pomalovala aktovku, nebo že vás přítel podváděl s jinou? Zatímco udržet si zášť po celý život je poměrně snadné, odpustit a zapomenout vyžaduje velkou odvahu.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci jsou dobrosrdeční lidé, ale jsou známí tím, že dokážou chovat zášť. Mají silnou vůli, když jde o to, aby nezapomněli na to, co jim kdo provedl. K tomu se přidává pocit, že je dobře takové lidi ze života odstranit. Nemají rádi, když někdo bere jejich přátelství jako samozřejmost.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Také Býci lidem neodpouští. Věří, že pokud člověk ublíží jednou, může to udělat i podruhé. Proto s takovým člověkem raději zpřetrhají vazby. Dokonce se může stát, že už nikdy v životě nechtějí vidět.

  • 3.

    Kozoroh

    kozoroh
    Kozorozi neodpouštějí snadno. Pokud jste jednou zradili jejich důvěru, možná se ji budete jen těžko získávat zpět. Budou si pamatovat všechno, co jim někdo provedl, a možná se vám i pomstí. Pokud se k nim však budete chovat hezky, jsou to ti nejmilejší lidé, jaké kdy potkáte. Prostě věří, že je správné dát zrádcům ochutnat jejich vlastní medicínu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz