Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Která znamení zvěrokruhu si musí v roce 2022 dávat pozor na své zdraví?

/
  • (Shutterstock)
    10. prosince 2021 ● 06:00

    Zdraví je poklad a to, jak s ním naložíme, rozhoduje o tom, zda budeme žít spokojeně nebo se budeme trápit. Některé věci sice ovlivnit nemůžeme, ale spoustu naopak ano. Která tři znamení zvěrokruhu by si v roce 2022 měla dávat zvýšený pozor na svoje zdraví?

    Následující tři znamení zvěrokruhu se mohou potýkat se zdravotními neduhy, kvůli kterým nebude nový rok dvakrát nejšťastnější. Ovšem to neznamená, že pro zlepšení nemohou nic udělat.

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Předpovědi astrologů pro Blížence pro rok 2022 říkají, že jejich zdraví bude záviset pouze na jejich vlastním přístupu. Lidé narození v tomto znamení se většinou o svoje fyzické blaho nestarají, takže v příštím roce mohou onemocnět v době, kdy to budou nejméně čekat. Naštěstí jim bude nakloněn vliv planety Saturn, který by mohl podpořit sebezdokonalování a také vnitřní transformaci. Hvězdy vám říkají, abyste využili všech svých schopností, pak dosáhnete i svých cílů – zhubnete, posílíte tělo, osvojíte si zdravý životní styl. Je to také rok, kdy máte šanci zbavit se starých škodlivých návyků. Zvláště pokud jde o přejídání. Nebudete ale ani muset držet přísné diety, stačí, když se vyhnete konzumaci pozdě v noci a přidáte pohyb.

     

    Ti, kteří mají sedavé zaměstnání, se musí začít věnovat sportu. Pokud by to nedělali, mohli by časem nejen přibrat na váze, ale mohly by se objevit také kardiovaskulární problémy. Tenis, volejbal a cyklistika by mohly být pro Blížence dobrou volbou, protože zlepšují obratnost a umožňují neustále měnit prostředí. Nesmíte také zapomínat na pravidelné preventivní prohlídky a mít pod kontrolou chronické nemoci, kterými trpíte – zejména v první fázi roku 2022. Pozor si dávejte na bronchitidy, zápaly plic a další virové onemocnění. Problémy vám přivodí také klouby.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Na začátku roku mohou být Panny bez obav. Od března však mohou pociťovat neklid nebo závrať. V dubnu se můžou objevit problémy s nosem, krkem a ušima. Existuje také riziko, že by se mohly stát náchylnějšími k otravě jídlem či reakcím na léky. Proto buďte opatrní se samoléčbou. Vyhýbejte se těžkým a baleným potravinám, alkoholu a uměle připraveným jídlům. Pozor si dejte na nehody, opatrní buďte hlavně při řízení nebo procházkách blízko silnice.

     

    Ale rok 2022 pro vás nebude zase tak špatný. Budete mít výdrž, nadšení a sílu v boji s jakýmkoli zdravotním problémem. To by mohlo vést k postupnému zotavení ze všech vážnějších komplikací zhruba do konce června. Po červenci si začnete uvědomovat více své stravovací návyky. Konzumace staršího a velkého množství nezdravého jídla může vést k poškození jater. Koncem roku nezapomeňte na rutinní kontrolu u praktického lékaře, abyste si udrželi dobré zdraví.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Venuše bude králem vašeho zdraví, pokud jde o zdraví v roce 2022. V nadcházejícím roce bude tato planeta cestovat vaším znamením zvěrokruhu. Díky tomu i díky planetě Slunce byste měli mít nakonec výborné zdraví po celý rok. Od začátku roku až do 28. dubna byste neměli nijak dramaticky trpět, pokud jde o zdraví. Na druhé straně ale ti, kteří již mají nějaká chronická onemocnění, jako jsou například problémy s játry, plícemi nebo artritidou, mohou od 28. dubna do 23. května výrazně trpět. Objevit se mohou i jiné zdravotní problémy. Rozhodně také astrologové doporučují, aby se Váhy vyhýbaly studeným potravinám, jako je zmrzlina, ledové nápoje a tvaroh.

     

    Pokud se budete v první polovině roku starat o své zdraví, nemusí být nový rok velký problém, pokud jde o vaši kondici. Mnozí se budou hodně věnovat stravovacím návykům a spánku. V roce 2022 by se Váhy také měly zaměřit na udržení energetické rovnováhy těla. K tomu se musí zaměřit na duševní a fyzickou pohodu, a stanovit si priority. Cesta k sebezdokonalení pro Váhy nebude jednoduchá. Úspěch čeká ty, které se do všeho pustí odvážně a vytrvají.  

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz