Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kariérní horoskop: Kdo najde v lednu 2022 novou práci nebo dostane přidáno?

/
  • Kariérní horoskop: Kdo najde v lednu 2022 novou práci nebo dostane přidáno?
    Kariérní horoskop: Kdo najde v lednu 2022 novou práci nebo dostane přidáno? (istock.com)
    3. prosince 2021 ● 06:00

    Konec roku se blíží a všichni jsou určitě zvědaví, jak se bude v novém roce vyvíjet nejen jejich soukromý život, ale také profesní. Čeká je změna zaměstnání, nebo naopak setrvají na původním místě? Mohou se těšit na povýšení nebo zvýšení platu? Podle astrologů bude v lednu 2022 přát štěstí následujícím znamením. Patříte k nim?

    Lednový kariérní horoskop 2022 ovlivní několik astrologických událostí. Hned začátkem ledna vstoupí planeta Měsíc do znamení Berana, což je úplně první znamení zvěrokruhu. Měsíc v Beranu je spojen s mládím, nadšením a vytrvalostí. I proto by se tyto atributy Berana měly stát hnací silou při formování kariérního ducha v lednu 2022, a také v následujících měsících. Díky tomu si lidé mnohem lépe uvědomí jednání kolegů a také své vlastní požadavky a očekávání. Dojde také ke konjunkci Slunce s Neptunem, což přesune vaši pozornost k tomu, abyste se zajímali o zvyšování kvalifikace a zlepšení tam, kde jste slabší. Která znamení se tedy mohou těšit na kariérní změny?

  • 1.

    Beran

    Čekají na vás nové příležitosti

    Pokud hledáte novou práci, s největší pravděpodobností ji najdete v druhé polovině měsíce ledna. Změny si neplánujte na první polovinu měsíce, protože dojde k retrográdnímu Merkuru v Kozorohu. Podle kariérního horoskopu 2022 tedy s příchodem nových pohovorů a zaměstnání počkejte do druhé poloviny měsíce. Buďte však připraveni; věnujte první polovinu měsíce plánování a výzkumu. Studujte, hledejte informace. Přitom můžete zjistit, že vám nějaké informace chybí. Zakořenění v některých nových dovednostech vám určitě pomůže najít lepší pracovní příležitost. Sečteno a podtrženo, Beran bude mít v lednu velmi příznivé období pro lepší pracovní vyhlídky do budoucna.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Než se stanou dobré věci, chce to čas

    Vytoužený či plánovaný přechod do jiné práce můžete očekávat ve třetím a čtvrtém lednovém týdnu 2022. Býci, kteří uvažují nejen o přechodu do nové práce, ale také o přechodu do úplně jiného oboru, mají velmi vysokou šanci uspět. S Marsem ve Střelci budete dostávat fantastické pracovní nabídky ze všech stran. Toto období bude výhodné i pro uchazeče o zaměstnání, protože se jim naskytnou četné příležitosti pracovat pro vybrané či dokonce vysněné firmy. Ale vzhledem k tomu, že Merkur bude v Kozorohu retrográdní, můžete v tomto období zažít vzestupy a pády ve své finanční situaci. Zejména obchodníci a investoři s akciemi musí být opatrní. Během této doby můžete přijít o peníze.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Rak

    Rak

    Všechny možnosti jsou vám otevřené

    Raci, kteří jsou v zaměstnaneckém poměru, budou v druhé polovině ledna velmi úspěšní a bude se jim dařit. Ti, kteří hledali novou práci, dostanou během této doby několik dobrých nabídek. Jejich pracovní život se zlepší velmi výrazně. Kariérní horoskop 2022 na leden říká, že se nemusíte stresovat, pokud se věci nevyvíjejí synchronizovaně, protože pár dnů vždycky potrvá, než dojde k nějakému posunu. Je možné, že dostanete pracovní nabídku nad vaše očekávání. Existuje dokonce šance, že si k vám najde cestu „dream job“, na který jste dlouho hledali. Může jít o pozice v nadnárodní korporaci s vyššími benefity a platem. Ujistěte se, že jste dobře připravení na pohovory.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 4.

    Panna

    Panna

    Připravte se na sprint na vrchol

    Nová pracovní smlouva může posílit váš společenský status, pokud ale nebudete příliš tlačit na pilu, konkrétně do poloviny ledna. Zaměstnanci v korporátním světě mohou očekávat povýšení. Jednotlivci, kteří chtějí, aby se zlepšilo jejich podnikání, mohou očekávat, že ke zlepšení skutečně dojde. Panny, které jsou momentálně bez zaměstnání, mohou obdržet kolem třetího lednového týdne pracovní nabídku. Kariérní horoskop 2022 na leden říká, že pokud v tuto dobu založíte novou firmu, budete úspěšní. Už teď přemýšlejte o strategii, jak proměnit své zájmy v práci nebo jak těžit ze svých vášní. Je to také vhodná doba pro ty, kteří si chtějí rozšířit své znalosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Váhy

    Váhy

    Sny se stanou skutečností, když budete trpěliví

    Měsíc leden bude pro Váhy po pracovní stránce lukrativní. Pokud máte zaměstnání, dosáhnete v něm výjimečných výsledků. Planetární pohyby budou v lednu s Váhami zacházet královsky! V důsledku toho mohou očekávat, že se jim do cesty připlete spousta kariérních možností. Dobré zprávy mohou brzy očekávat i ti, kteří čekali na zvýšení platu. Leden 2022 bude pro Váhy velmi plodný. Pokud pracují v oblasti prodeje, mohou přicházet inovativní nápady nebo mohou přejít ke konkurenci ve stejném oboru a zvýšit své osobní zisky. Všichni podnikatelé narození ve znamení Vah by se měli připravit na dobré časy a prosperitu, protože jejich kreativní nápady zvýší obrat prodeje.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz