Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přátelé podle znamení. Jaký typ kamarádky jste a v čem se na vás lze spolehnout?

/
  • (iStock)
    24. listopadu 2021 ● 06:00

    Máte-li skutečného přítele, který je blízký vašemu srdci, pak moc dobře víte, proč to tak je. Přítel je totiž rodina, kterou si sami vybíráme. S takovými se dobré časy zdají být lepší a ty horší zase snesitelnější. Jsou s vámi, aby oslavovali vaše úspěchy a pomáhali vám zvládnout největší neúspěchy. Jsou při vás, když se svět hroutí.

    Jaký typ kamarádky jste vy podle znamení zvěrokruhu? Jste maminka, která funguje jako lepidlo vašeho propleteného okruhu přátel, nebo jste divoké dítě, které plánuje ty nejúžasnější a nejdobrodružnější výlety pro váš gang?

  • 1.

    Beran

    Beran

    Ohnivé znamení Berana je dobře známé svou brutální poctivostí, a to za všech okolností. Pokud tedy hledáte rychlou „kontrolu“ reality, Beran bude vaší ideální přítelkyní. Řekne vám, jestli máte na zubech rtěnku, jestli jste si dobře vybrala oblečení, dokonce i to, když vám bude páchnou z úst. Pozitivní je, že jakýkoli kompliment myslí Beran vážně. Toto znamení zvěrokruhu se vyhýbá manipulaci nebo zlobě a je klasickým případem toho, že co vidíte, to taky dostanete zpět.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býk se svou tvrdou palicí se může zpočátku jevit, že to s ním jako s přítelem nebude kvůli tvrdohlavosti dobré. Ale není to tak docela pravda, jakmile se naučíte žít s jeho tvrdohlavou povahou, najdete v Beranovi nejlepšímu příteli s neochvějnou loajalitou, což je v dnešním světě extrémně vzácné. Takže ať prší nebo svítí, můžete si být jisti, že svéhlavý Býk vám bude vždy krýt záda, ať už vás život zavede kamkoli.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Znamení zvěrokruhu, které je dobře známé svou „duální osobností“, bývá obvykle v roli přítele velmi zábavné. S Blížencem jako kamarádkou nebo kamarádem nikdy není nuda, protože toto vzdušné znamení ví o každém téměř vše. Ať už se jedná o nejnovější drby na pracovišti nebo jen obyčejné zábavné detaily svých vlastních životů, Blíženci jsou prvotřídní vypravěči! Udělají z vašeho života spontánní dobrodružství, už jen díky své pouhé přítomnosti.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Jedno z nejochranitelnějších a emocionálních znamení zvěrokruhu, proto je Rak jako přítel většinou přítel na celý život. Jeho vřelá povaha z něj dělá „mámu kamarádku“ celého týmu. Toto znamení nejen skvěle kdykoli poradí, ale díky své pečovatelské povaze také nikdy nezklame, aby se jejich přátelé cítili milovaní a opečovávaní. Jsou vždy připraveni nabídnout svým přátelům rameno k pláči, pokud to situace vyžaduje.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Lev

    Lev

    Dobrosrdečný Lev je bezpochyby tím nejštědřejším přítelem, jakého lze najít, a také tím, kdo pokaždé rozjede jakoukoli party. Můžete se také spolehnout na to, že vám bude Lev k dispozici, kdykoli ho budete potřebovat, zároveň vám také zajistí přístup na ty nejúžasnější večírky ve městě díky svým nenapodobitelným společenským dovednostem. Lev všechny rozveselí svým lehkovážným přístupem k životu a také se ujme vedení, kdykoli to situace umožní, protože toto znamení zvěrokruhu je rozeným vůdcem.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 6.

    Panna

    Panna

    Panna je v týmu automaticky přítelem „já se o to postarám“. Můžete se spolehnout na to, že tvrdošíjně nápomocná Panna vám usnadní život už jen svou přítomností. Ať už potřebujete pomoci s prezentací ve třídě, s přípravou přijímacího pohovoru, nákupem dokonalého dárku pro svou polovičku nebo si „vylít“ své srdce, Panna jako nejlepší přítel vám dá vše, co potřebujete. Toto znamení zvěrokruhu bude vždy nablízku a podá pomocnou ruku, i když jsou dvě hodiny ráno.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Klidné a vyrovnané Váhy jsou jedním z nejlaskavějších lidí, které kdy potkáte, a právě tato vrozená vlastnost dělá z tohoto znamení mimořádně úžasné přátele. Vycítí i ty nejnepatrnější věci, které potřebujete, a často vám to poskytnou, aniž byste to v nějaké konverzaci sdělovali nebo to požadovali. Budou vás z celého srdce podporovat a vždy vás budou také láskyplně hlídat a kontrolovat. Nesnášejí konflikty a vášnivé rozhovory, takže se raději budou obtížným situacím vyhýbat, aby nedošlo mezi přáteli k zbytečným neshodám.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 8.

    Štír

    Štír

    Štír je věrný už do samého základu. Tomuto znamení zvěrokruhu můžete svěřit svá nejhlubší tajemství a můžete si být jisti, že se nikdy nedostane k široké veřejnosti. Pokud se přátelíte s tímto znamením zvěrokruhu, buďte si jisti, že se k vám budou chovat jako k nejbližší rodině a budou vám stát za zády, ať se děje cokoliv.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Váš přítel Střelec tu pro vás bude vždy, aby vám připomněl, že všechno v životě se nakonec zlepší a také aby vám dodal tolik potřebnou dávku pozitivity, i když se věci zdají opravdu bezútěšné. Rádi jsou obklopeni svými nejbližšími přáteli a mají nenapodobitelný smysl pro humor, který téměř vždy zlepší den. Přítel Střelec vás jemně postrčí, abyste vystoupili ze své komfortní zóny, a pomůže vám řešit život s nadhledem a větším optimismem.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozoroh je jedním z nejpracovitějších znamení zvěrokruhu a chce, aby jeho přátelé v životě vynikali. Kozorozi jsou silní a extrémně oddaní svým cílům a vždy se snaží zajistit, aby lidé, které milují, šli za svými sny. Můžete se spolehnout na to, že Kozoroh vás bude trpělivě vést, bez ohledu na to, jak se cítíte. Také moc dobře vědí, jak se díky své hřejivé a pečující povaze cítit jako doma.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnář je extrémně intuitivní znamení zvěrokruhu a je jedním z mála lidí, kteří vás donutí vyjít ze své komfortní zóny. Jsou to rození rebelové a srdcem revolucionáři, takže jim můžete věřit, že vám do života přinesou kousek dobrodružství a novinek. Máte-li přítele Vodnáře, buďte si jisti, že některé z nejlepších a nejšílenějších okamžiků vašeho života budou ty, které jste podnikali právě s Vodnářem!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Moudré Ryby jsou životním guru a přítelem, vše smotané dohromady. Téměř vždy přijdou s nejlepší radou, když se zdá, že veškerá naděje je ztracena. Vždy se do vás vcítí a soucitně vyslechnou vše, co řeknete. Vaši přátelé Ryb vás nikdy nebudou soudit, protože se o vás hluboce starají a chtějí, abyste se cítili milováni. Jsou to lidé, kteří milují své přátele se všemi jejich výstřednostmi a špatnými vlastnostmi.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz