Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kdo ze zvěrokruhu je nejupřímnější? Tihle vám nebudou lhát ani nic předstírat

/
  • (iStock)
    18. listopadu 2021 ● 06:00

    Upřímnost je ctnost. Pro spoustu lidí je ale snazší být nepoctivý, kdykoli se věci trochu zamotají. Ať už je to lhaní rodičům v dospívání o tom, kam se chystáte večer jít, nebo lhaní v dospělosti šéfovi o tom, že práci, kterou vám zadal, jste už dokončili. Lži, které druhým říkáme do očí, jsou různé a závisí na mnoha okolnostech.

    Některé jsou takzvané bílé lži, tedy neškodné, zatímco jiné jsou lstivé a mají postranní úmysly. Lidská tendence k nečestnosti není něco, na co by většina z nás byla hrdá, ale bohužel jsme si na to v životě až moc zvykli. Ovšem ne všichni jsou takoví. Existují některá znamení zvěrokruhu, která jsou poctivá a upřímná, a to za všech okolností. Kdo k nim patří a co se od nich můžeme naučit?

  • 1.

    Střelec

    Střelec

    Ohnivé znamení Střelec nesnáší lži a lháře. Proto nejsou nikdy nečestní ohledně svých pocitů, myšlenek nebo emocí, takže očekávají, že i ostatní lidé projeví stejnou laskavost. Automaticky vás vypustí z hlavy ve chvíli, kdy vás přistihnou při vaší první lži. A ano, oni na to přijdou, že lžete. Zdá se, že Střelci mají jakýsi radar pro odhalování lhářů. Ale je to jejich upřímnost, která je často dostane do horkých situací, protože často svými brutálně upřímnými komentáři lidem nechtíc ubližují. Přes všechny potíže se ale Střelci nikdy nepřestanou chovat upřímně, protože pevně věří, že pravda osvobozuje.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Panna

    Panna

    Panna, od přírody perfekcionistka, nebude schopna žít sama se sebou, pokud by byla nečestná k sobě i druhým. Na rozdíl od Střelce ale bývá docela diplomatická. Panny obvykle neřeknou první věc, která je napadne. Posuzují situaci, zvažují dobré a horší variantu, a pak řeknou to, co považují za pravdu. Panny se snaží udržet rovnováhu, protože chtějí být upřímné, ale také nechtějí ublížit svým blízkým. Tato rozporuplná povaha je často vede k tomu, aby se vyhýbali konfrontacím jakéhokoli druhu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Beran

    Beran

    Beran je jedním z nejupřímnějších znamení zvěrokruhu, ale jiný člověk by byl možná raději, kdyby nebyl. Tohle znamení je oblíbené tím, že je chladné a neomalené. Takže když říkají Berani svou pravdu, sdělují to tak, aby to znělo drsněji, než by bylo potřeba. Baví je šokovat lidi svými ostrými jazyky a rádi sledují, jak se lidé svíjejí pod tíhou jejich pravdy. Berani se také bez problémů vrhají do konfrontací, protože vždy mají spoustu důvodů a logických argumentů, aby podpořili svá tvrzení. Být upřímný je ctnost, ale být hrubý nikdy není, a na tom by mohl Beran zapracovat.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou přirozenými vůdci. Jako ohnivé znamení neustále chtějí, aby k nim lidé vzhlíželi. Potřebují tedy udržovat svou image transparentní. Proto lhaní do jejich agendy opravdu nezapadá. Lvi jsou také velmi sebevědomí lidé. A nikdo nevěří jejich schopnostem víc než oni sami. I proto nikdy necítí potřebu lhát. Věří, že jejich úsudek je vždy správný, takže se nikdy neštítí vyjádřit svůj názor. Lvi se nedokážou udržet, když někdo, koho znají, nesouhlasí s jejich myšlenkovým pochodem, protože prostě nemohou pochopit, že by se někdy mohli taky mýlit.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 5.

    Rak

    Rak

    Raci jsou velmi otevření lidé, pokud je znáte osobně. Pokud jste jim blízko, budete přesně vědět, co si o vás myslí a na čem u jich jste. Nejlepší na tomto znamení je to, že si ve skutečnosti dávají pozor, aby říkali pravdu. Zároveň chtějí, aby lidé slyšeli pravdu, ale ne za každou cenu. Takže pokud chcete slyšet pravdu, aniž byste byli brutálně zraněni, Rak je vaše nejlepší sázka. Patří mezi čestná znamení zvěrokruhu a zároveň jsou ohleduplní a laskaví. Opravdu vzácná kombinace.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 6.

    Býk

    Býk

    Býk v sobě nese určitý druh poctivosti. Jejich poctivost a upřímnost jsou poháněny bázní před všemohoucím Bohem nebo něčím, co je nad námi. Protože se bojí svého Boha nebo vyšší síly, mají tendenci mluvit pravdu, a nezáleží jim na tom, jak se kvůli tomu cítíte. Budete-li někdy hledat skutečně upřímnou radu nebo hodnocení týkající se konkrétní věci, Býk je ten, na koho se můžete spolehnout. Býci jsou poháněni také tím, že nemají rádi nepříjemné situace. Proto raději říkají pravdu a tím nepříjemnou situaci překonají. Jsou hrdí na to, že mluví pravdu a cítí se pak lépe.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz