Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo má šestý smysl a umí ho bravurně využít? Tahle znamení nikdy neoklamete

/
  • (iStock)
    12. listopadu 2021 ● 06:00

    Co myslíte, vycítíte to, co druzí ne? Astrologie dokáže předpovědět, kdo ze zvěrokruhu je vybaven dobrým instinktem a intuicí, které jsou důležité pro každého v případě, kdy si potřebujeme zachránit kůži v dobách těžkostí. Intuice je definovaná jako „schopnost porozumět něčemu instinktivně, bez potřeby vědomého uvažování“.

    Kdo má dobrou intuici, dokáže vycítit dobré i špatné vibrace, které vyzařuje i zcela neznámý člověk v jeho blízkosti. Je to jakýsi nedefinovatelný pocit, který intuitivní člověk cítí těsně předtím, než se rozhodne jít hlavou napřed třeba i do katastrofy. Malý hlásek v hlavě, který k nám promlouvá, kdykoli musíme udělat důležité rozhodnutí. Lidé, kteří mají silnou intuici, obvykle na tento hlas dbají. Jaká jsou nejintuitivnější znamená ve zvěrokruhu, která umí bravurně využít svůj šestý smysl ve svůj prospěch?

  • 1.

    Rak

    Rak

    Raci jsou velmi emocionální znamení, které je zároveň velmi intuitivní. A patří k zdaleka těm nejintuitivnějším ve zvěrokruhu!  Jejich schopnost rozeznat emoce každého člověk jim pomáhá rozklíčovat, jaký ten člověk skutečně je. Jejich vnitřní hlas dokáže zaznamenat nejen sebemenší změny v pocitech svých blízkých, ale i úplně cizích lidí. Raci mohou snadno zjistit, jaký typ člověka jste, i když s vámi konverzují, byť jen krátkou dobu. Proto je dobré být s Rakem ve střehu, nic před ním neschováte a nikdy je neoblafnete.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Štír

    Štír

    Štíra nemůže nikdo oklamat. Vzhledem k tomu, že mají celoživotní problém s důvěrou v druhé, nutí je to zpochybňovat každého, koho potkají. Pochybování o každém člověku, se kterým kdy zkříží cesty, jim ovšem pomáhá pronikat i do jejich nitra a vypěstovat si skvělou intuici. Během několika prvních minut rozhovoru budou vědět, s jakou osobou mají co do činění. Pokud to bude člověk, ze kterého nebudou cítit nic špatného, řeknou mu svoje dojmy hned a přímo. Pokud Štír ale druhou osobu ignoruje, pak je to jasný náznak, že nesplňuje všechna kritéria, která Štír vyžaduje pro to, aby se stal součástí jejich života. Štírovi také nikdy nelžete, protože okamžitě to na vás pozná. A protože nenávidí lháře, odhalí vás.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Váhy si všímají všeho. A neexistuje způsob, jak jim zakrýt oči. I když by se vám to podařilo, jejich intuice jim odhalí, co si myslíte. Váhy si velmi dobře uvědomují svoje vlastní emoce a situace, které je obklopují, že se pro ně stalo téměř samozřejmostí hrát si na detektiva, když jde i o ostatní lidi. Váhy chápou, že nic v životě není jednoduché a že pro dosažení dobrých věcí v životě musí také něco obětovat. Ve skutečnosti nedovolí, aby negativní myšlenky zatemnily jejich úsudek. Snaží se v lidech vidět to dobré, a to i tehdy, když na ně někdy jejich intuice křičí, aby to nedělali.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Ryby

    Ryby

    Intuice jde ruku v ruce s kreativitou. Jak jinak si dokážete představit různé scénáře, kdykoli budete čelit nové výzvě? A pokud je někdo kreativní, jsou to Ryby. Proto není žádným překvapením, že Ryby jsou jedním z nejintuitivnějších znamení zvěrokruhu. Lidé narození v tomto znamení obvykle využívají svou intuici, aby se dostali do kontaktu s vlastní uměleckou stránkou. Jejich intuitivnost je pro ně především vodítkem k vytvoření něčeho nového, něčeho, co dosud nikdo neviděl. Ryby jsou také docela přemýšlivé, takže snadno odhalí náznaky problémů dřív, než to dokáže kdokoli jiný.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 5.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou jedno z nejvíce společenských znamení zvěrokruhu. Ve svém životě si důvěrně mluví s tolika lidmi, že mají schopnost číst v lidech jako v otevřené knize. Dokonce i opravdu uzavření lidé mají problém skrýt své skutečné barvy před tímto znamením. Jejich intuice jim také umožňuje rozhodnout se, jak se chovat před různými typy lidí. Blíženci jsou konverzační čarodějové, protože dokážou doslova přepínat mezi osobnostmi, aby vyhovovali lidem, se kterými právě mluví. To jim nejen pomáhá udělat na ně dojem, ale také jim to pomáhá v tom, aby se nikdy nedostali do úzkých.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 6.

    Střelec

    Střelec

    Střelec, kterému vládne planeta Jupiter, je známý svou nesmírnou inteligencí, bystrostí a touhou po poznání. I proto je pro ně tak snadné pochopit základy jakékoli dané situace. Jsou vynikajícími povahovými soudci, takže i když mají velmi společenskou povahu, nikdy je neuvidíte, aby se „poflakovali“ jen tak s kýmkoli. Střelci věří, že díky svému vestavěnému intuitivnímu senzoru budou vždy obklopeni tou správnou skupinou přátel a blízkých. Jedině tak mohou vyzařovat pozitivní vibrace, které ke svému životu skutečně potřebují.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz