Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

3 znamení zvěrokruhu, která ráda zdrbnou

/
  • Kdo vás právě "drbe"?
    Kdo vás právě "drbe"? (Profimedia.cz)
    8. listopadu 2021 ● 09:27

    Pořádně probrat události je naše guilty pleasure, to si přiznejme. A proč ne, pokud tím nikomu neubližujeme. Existují ovšem znamení, která jsou v této oblasti přeborníci.

  • 1.

    Ryby

    Ryby
    Ryby by chtěly vědět všechno, co se kolem nich děje. Ať už jde o hádku, která se včera večer odehrála u sousedů, nebo o incident na silnici, který se stal v sousedství, všechno je zajímá. Můžete tomu říkat, jak chcete, ale drbání kolem sebe je oblíbenou zábavu Ryb.

  • 2.

    Lev

    Lev
    Lvi jsou talentovaní lidé a pomlouvání je jednou z jejich nejoblíbenějších zábav. Neradi předávají informace dál, ale pokud k nim někdo přijde na drbací sezení, také jim to nebude vadit. Cokoli však vyslechnou, to se jim zaryje do srdce.
  • 3.

    Střelec

    Střelec
    Střelec je nejlepší drbna. Dokážou pomluvit kohokoli pod sluncem. Pokud jim prozradíte svá tajemství, buďte připraveni na to, že se o tom dozví celý svět. I když jejich úmysly nebudou špatné, je to zvyk, který prostě nedokážou ovládnout.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz