Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Největší hrubiáni zvěrokruhu. Těchto osm znamení urazí nejen slovy, ale i činy

/
  • (iStock)
    13. října 2021 ● 06:00

    Během života se potkáme s mnoha lidmi. Někteří jsou ztělesněním lásky a pohody, jiní jsou neuctiví hrubci. Hrubost není jen o ostrých úderech a drzých urážkách, ale taky o činech. Přítel, který neustále koulí očima, kdykoli máte jakýkoli názor, číšník, který vás ignoruje, řidič, který na vás pořád troubí a ukazuje prostředníček. Některá znamení zvěrokruhu pak mají mnohem větší šanci, že z nich budou hrubiáni. Která to jsou?

    Ať už je příčinou cokoli, nikdy není snadné s takovými hrubiány vyjít. Někdo dokáže hrubiánské chování přecházet s grácií, jiný ovšem nikoli a bere si to osobně. Pokud tedy hrubiány potkáte, můžete se jim buď vyhnout, nebo se chovat tak, aby vás jejich chování co nejméně trápilo. Pozor si dejte zvláště na následující znamení zvěrokruhu!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Toto znamení zvěrokruhu nemá žádný filtr. Někdy jsou až moc přímí, takže hrubost není nic, co by jim nebylo vlastní. Berani jsou pravděpodobně nejhrubší znamení zvěrokruhu, se kterým se máte tu čest se potkat. Říkají vše na rovinu, i když si plně uvědomují, že to, co se chystají říct, může skutečně poškodit něčí city. Berani mají také velkou autoritu, takže pokud se vám dostanou do cesty, často vyrazí do útoku a vy ani trochu netoužíte, abyste se s nimi dostali do křížku. Beran je hrubý, což je jistě skvrna na jejich osobnosti, ale jinak jsou také vřelí a milující k těm, na kterým jim skutečně záleží.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    Býk

    Býk je ve skutečnosti docela přátelské znamení, ale zkuste na ně silně zatlačit a budete si přát, abyste jim raději vůbec nevstoupili do cesty. Zemské znamení využívá svou hrubost jako zbraň a použije ji jen tehdy, když čelí frustrujícím scénářům. Tvrdohlavý Býk obvykle netoleruje lidi, kteří poukazují na jeho nedostatky nebo sdílejí urputně svůj vlastní názor. Je proto dobré našlapovat kolem Býků zlehka. Býk moc dobře ví, jak někomu ukázat, kde je jeho místo, a udělat z něj nepřítele.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Vodnář

    Vodnář

    Ještě jste nepoznali hrubost? Pak si promluvte někde s Vodnářem, ten je dost kvalitní hrubián, který nejčastěji ignoruje vaši existenci. Zvláště pokud má dojem, že jste „nula“. Vzdušné znamení trpí božským komplexem, který je vede k přesvědčení, že jsou lepší než ostatní. Když věříte, že jste nejchytřejší osoba v místnosti, arogance je téměř nezbytný atribut. Vodnáři mají také tendenci být asociální a ani trochu jim nečiní problém ignorovat pocity ostatních. Postavte se Vodnáři a určitě utrpíte pohmožděné ego. S hrubiánem Vodnářem nelze vyhrát.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorohové jsou společenští motýli. Mohou si sice najít přátele odkudkoli a zdá se také, že i ostatní lidé si jejich společnosti rádi užívají. Jak je tedy můžeme klasifikovat jako hrubiánské znamení? Je to proto, že Kozorozi dávají ve svém životě prostor pouze autentickým a poctivým lidem. Pokud neprojdete jejich vibrační kontrolou, raději běžte o dům dál, protože si buďte jisti, že vám to dají „sežrat“. Jsou brutálně hrubiánští vůči falešným a neloajálním lidem. Ve skutečnosti nemá Kozoroh ani snahu vám vysvětlovat své negativní pocity k vám, pokud mu lidsky nesednete. Jejich smrtící pohledy úplně postačí na to, abyste běželi pryč z jejich dosahu.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou od přírody silně intenzivní, zvláště pokud jde o romantiku. Nechtějí, aby je lidé balamutili, a dávají to jasně najevo od samého začátku. Takže pokud nesplníte jejich očekávání hned zkraje, budete muset vydržet jejich pekelné a hrubiánské chování. Nevěří v omluvy, takže se ani nenamáhejte s čekáním na omluvu, nikdy se jí od nich nedočkáte. Vodní znamení je velmi svérázné a chová se přesně tak, jak samo chce. To obvykle lidi přesvědčí o jejich hrubém charakteru, i když to může být vlastně úplně jinak.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 6.

    Střelec

    Střelec

    Střelci, často považovaní za nejhrubší znamení zvěrokruhu, mají extrémně nízkou toleranci vůči lidem, kteří narušují jejich soukromí. Nemohou vystát lidi, kteří jsou líní nebo nudní. Střelce není snadné rozzlobit, ale když to v nich bouchne, buďte si jistí, že jejich hrubost pocítíte na vlastní kůži celkem rychle. Jsou výjimečně zběhlí v tom, jak někoho ignorovat, a pokud to nestačí, jednoduše vás nakopnou i slovně a doslova vás vyhodí ze svého života. A věřte tomu, že nebudou mít žádné výčitky svědomí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 7.

    Lev

    Lev

    Král džungle zvěrokruhu je zvyklý na lidi, kteří dělají vše podle toho, co si přeje Lev. A kdykoli to neuděláte, rozpoutá se peklo a oni se promění v divoké zvíře. Monstrum, které znáte možná až příliš dobře. Hvězdné znamení Lva je netrpělivé a je tak trochu startovací, protože je velmi snadné ho rozzuřit – a to kvůli čemukoli. Ano, Lev často působí jako agresivní hrubián, ale zároveň se jim ani trochu nelíbí, že jsou na seznam hrubiánů zvěrokruhu zařazeni. Proto se snaží zlepšit sami sebe a chovat se jinak.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 8.

    Panna

    Panna

    Musí být šokující vidět Pannu, která je hrubá. A popravdě řečeno, Panna je z těch osmi největších hrubiánů zvěrokruhu nejsladší a nejmírnější. Proč jsou tedy považované za hrubé? Protože jsou perfekcionistky, a pokud se potkají s někým, kdo jim naruší jejich pečlivě zorganizované plány, mohou se proměnit v úplně jiného člověka – panovačného, ješitného a hrubiánského. To, že cestou zlomí pár srdcí, je ani trochu nerozhodí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz