Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Způsob, jakým držíte svůj telefon, prozradí hodně o tom, jakou máte povahu!

/
  • (iStock)
    5. listopadu 2021 ● 06:00

    Chytré telefony dnes využívá přes tři miliardy lidí. To je samozřejmě velmi zajímavé z hlediska technologického pokroku, ale také z psychologické stránky.  Víte, že způsob, jakým zacházíte s vaším chytrým telefonem, jak ho držíte a ovládáte, hodně odhalí o vaším povaze?

    Podívejte se na obrázky a vyberte způsob, jakým obvykle držíte a ovládáte svůj chytrý telefon. Co to prozradí o tom, jací jste? Odpovídá to, nebo myslíte, že je to úplně jinak?

  • 1.

    Telefon držíte jednou rukou

    Jste-li člověk, který drží telefon v jedné ruce a jednou rukou taky zvládne procházet všechny příchozí zprávy a odpovídat na ně, jste extrémně sebevědomý člověk. Jste ochotni riskovat všechno, ale zároveň moudře, což vám pomáhá dosahovat požadovaných výsledků. Pokud jde ale o vztahy, tam je to zcela opačně. Dáváte přednost tomu, abyste si dopřáli dost času na to, zda s dotyčnou osobou chcete skutečně být, zda ji ve svém životě potřebujete, nebo ne. Teprve pak dáte do vztahu maximum. I proto vás lidé mohou považovat za rezervovanou osobu.

     

  • 2.

    Jednou rukou držíte telefon a palcem druhé ruky pracujete s obrazovkou

    Tento způsob držení telefonu naznačuje, že jste intuitivní, chytří, moudří, rozumní a rozvážní. Než se pro něco rozhodnete, raději napočítáte do deseti, než uděláte první krok. Se vším, co se ve vašem životě děje, máte tendenci si „rozumět“, proto je velmi těžké vás podvést. Těžko vás však mohou označovat za moudré ve věcech lásky. Jste člověk, který dělá rychlá a nepromyšlená rozhodnutí, která někdy mohou poškodit vztah, v němž se právě nacházíte. Navíc jste někdy extrémně kritičtí, pokud jde o lásku.

  • 3.

    K držení a používání telefonu používáte obě ruce

    Manipulace s telefonem oběma rukama naznačuje váš sklon k rychlosti. Jste efektivní, rychlí a připravení se okamžitě rozhodnout. S ničím neděláte dlouhé cavyky, všechno chcete řešit hned. Snadno se dokážete přizpůsobit změnám a prostředí a jednat efektivně v nových podmínkách. Pokud jde o lásku, v ní vaše efektivita tak dobře nefunguje. Ve skutečnosti je to přesně naopak – zmizí jako mávnutím proutku. Často se vám nepodaří sblížit se s osobou, která se vám líbí, a to kvůli asertivitě, což může vašeho potenciálního partnera vyděsit.

     

  • 4.

    Jednou rukou držíte telefon a ukazováčkem druhé ruky pracujete s obrazovkou

    Tento způsob držení telefonu je o kreativitě. Máte nepřeberné množství skvělých nápadů, které se snažíte realizovat v životě a docela se vám to daří. Býváte rádi sami, abyste mohli analyzovat všechny své myšlenky a vytvořit další mistrovské dílo, které ohromí svět. Ať už jde o nový projekt, obraz nebo knihu, vaše díla mají obvykle velký úspěch. V romantických vztazích se vaše kreativita mění v plachost, která vám často brání rozvíjet nová pouta. Jakmile vás však někdo lépe pozná, určitě bude ohromen vaší osobností.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz