Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 největších rebelů zvěrokruhu. Kdo se pořád bouří proti všem?

/
  • (istockphoto.com)
    20. října 2021 ● 06:00

    Když jste byli v pubertě, možná jste se bouřili proti svým rodičům či jiným autoritám. Jakmile jste dospěli, pravděpodobně jste se ale zklidnili. Ovšem existují znamení zvěrokruhu, která jsou vzpurná a rebelující neustále, a je jedno, kolik jim je let. Kterých pět znamení se snaží žít svůj život podle vlastních pravidel a nehledí na zákony?

    Rebelujete jen tehdy, když s něčím nesouhlasíte? Nebo oponujete všem, i když vlastně oponovat není třeba? Bouříte se a nikdy nejdete s davem a děláte jen to, co uznáte za vhodné? Patříte k rebelům, kteří ignorují rodinné vazby, rodičovství nebo zaměstnání, v němž musíte sedět každý den v kanceláři? Možná patříte k následujícím pěti znamením. Ta totiž patří k nejbojovnějším ve zvěrokruhu!

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    Seznam největších rebelů zvěrokruhu musí začít Vodnářem. Jejich prostřední jméno by klidně mohlo být „rebel“. Pokud máte kolem sebe někoho, kdo se narodil v tomto znamení, pak víte, že nad ním nikdy nemůžete mít kontrolu. Hned od začátku vám dají jasně najevo, že je to „jejich cesta“, do které jim nemáte co mluvit. Můžete na ně zkusit nejrůznější triky, které znáte, ale oni nakonec stejně udělají to, co chtějí. Vodnáři oponují rádi, a často jen proto, protože je to vzrušující. Toto vzdušné znamení má bystrý intelekt a neustále přemýšlí, plánuje, intrikuje, připravuje spiknutí a čeká na ideální příležitost, kdy zaútočí.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

  • 2.

    Beran

    Beran

    Toto ohnivé znamení trpí komplexem bohů, takže není překvapením, že vždy chce, aby věci dopadly tak, jak si je představují oni. Berani jsou impulzivní a často jsou rebelové jen z rozmaru, protože neradi plánují. Možná to je důvod, proč na mnohé osoby, které Beran považuje za outsidera, působí spíše jako rebel. Můžete se vždy spolehnout, že Beran bude v rozporu se vším, co říkáte, i když budete mít v rukávu logické a ověřené informace, které vaše tvrzení podpoří. Berani se budou neustále vzpírat lidem a dokazovat jim, že jen jejich způsob myšlení je ten správný. A i když se k nim přidáte, je velká šance, že najdou někoho jiného, proti komu se vzbouří.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelci byli a budou rebely vždycky. Od chvíle, kdy začali chápat svět, zjišťují, že jsou hrubě nešťastní z toho, jak věci fungují. Ohnivé znamení je rozený vůdce a lidé snadno následují jejich kroky nebo se jimi alespoň inspirují. Toto vzpurné znamení zvěrokruhu je vždy přímé. Nezajímá je, jestli někomu ubližují, důležitá je pro ně svoboda a být sami za sebe stůj co stůj. Chtějí mít čisté svědomí a dělat věci tak, aby to prospělo především jim. Pokud chcete vidět vzpouru Střelce, měli byste jim dát seznam úkolů a přikázat jim, aby všechny úkoly dokončili v určitém časovém limitu. Věřte, že toho budete litovat.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Býk

    Býk

    Tvrdohlavý Býk je vzpurný a nic s tím neuděláte. Jejich rebelující cesta začala už v době, kdy byli teenagery, ale nikdy z toho nevyrostli. Rebelství mají v krvi a zůstávají rebely až do smrti. Pokud něco neprobíhá tak, jak si Býk nadiktoval, očekávejte peklo. Býci jsou také extrémně nebojácní. Je jim jedno, že se dostanou do problémů, ve skutečnosti jim to je jedno, hlavně když mohou oponovat a manipulovat lidmi, aby následovali jejich příkladu. Býci vždy věří, že se mohou stát vítězem, i za cenu vzpurnosti.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Váhy

    Váhy

    Váhy mají sice laskavou duši, takže se může zdát překvapující, že se ocitají na tomto seznamu. Ale věřte nám, že Váhy se vždy snaží jít svou cestou. Mají jasnou představu o tom, co chtějí, a nebojí se za tím jít, i když to znamená, že si cestou udělají pár nepřátel. Váhy nečekají na souhlas od nikoho. Pokud chtějí něco udělat, udělají to a žádné přesvědčování nebo přemlouvání je nepřiměje ustoupit. Pro Váhy to ale není ani tak o rebelství, jako o tom, že jsou věrné samy sobě a následující své srdce.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz