Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo vás zaručeně rozesměje? Těchto 6 znamení patří k nejzábavnějším!

/
  • (iStock)
    17. září 2021 ● 06:00

    Každý z nás má schopnost rozesmát lidi. Ale jste typ člověka, který může rozesmát naprosto kohokoli? Označují vás za vtipálky a baviče? Pak jste pravděpodobně jedním z nejzábavnějších znamení zvěrokruhu.

    Vtipy nemusí být urážlivé, aby byly zábavné. Existuje mnoho způsobů, jak lidi rozesmát nebo pobavit, a do značné míry je tato schopnost ovlivněna vaším slunečním znamením. Kdo patří k nejzábavnějším znamením zvěrokruhu a s kým je téměř nemožné zachovat si vážnou tvář?

  • 1.

    Střelec

    Střelec

    Střelci jsou komediální skvosty. Bez stínu pochybnosti patří k nejzábavnějším znamením zvěrokruhu. Jejich smysl pro humor pramení z jejich svobodomyslného intelektu. Jsou tak trochu odrzlí a mají vždy po ruce nějaký vtip pro každou situaci. Dokážou skvěle vyprávět příběhy, a i těm nejnudnějším dokážou vtisknout veselost a zábavnost. Možná je to tím, jak se dívají na svět, ale všechno je po jejich boku zajímavější a živější. Procházíte krizí a zoufale se potřebujete zasmát? Zavolejte svému příteli Střelci. Během několika minut, co si s ním budete povídat, vás rozesměje a vy se uvolníte. Je skvělé mít přítele Střelce, a ještě lepší ho mít jako životního partnera. 

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou od přírody velmi dramatičtí umělci, kteří dělají z komára velblouda, proto by nemělo být překvapením, že patří mezi nejzábavnější znamení zvěrokruhu. Jejich vtípky dokážou uvolnit atmosféru, protože rádi využívají nadsázku. I když si ale bude Blíženec trvale dělat legraci, a třeba ze všech, kteří jsou kolem něj, nikdo se nikdy neurazí. To jednoduše Blíženci neumí, navíc moc dobře vědí, kde je ona pomyslná hranice. Humor považují za sport a nevadí jim ani, když si někdo dělá legraci z nich, a bez potíží se zasmějí sami sobě. Koneckonců, můžete být opravdu zábavní, když se neumíte zasmát ani sami sobě?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Lev

    Lev

    Lev je přirozeně rád v centru pozornosti. Lvi jsou rození baviči a králové dramat. Takže určitě uvěříte, že mají v kapse schované ty nejzábavnější výrazy a extravagantní anekdoty. Lev patří mezi ohnivá znamení, takže jejich vtipy jsou kreativní a obvykle dokážou zabavit celý večírek nebo velkou party. Někomu může připadat, že Lev svými příběhy přehání, ale jejich charisma dokáže všechno zachránit. Máte-li přítele Lva, nebo dokonce partnera, nikdy vám s ním nebude smutno, protože vám dokáže vždy spravit náladu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

  • 4.

    Beran

    Beran

    Beran je dalším z nejzábavnějších znamení zvěrokruhu. Háček je v tom, že vám svou zábavnou stránku ukážou teprve až tehdy, když se s vámi budou cítit dobře. Beran věří, že dokáže ostatní rozesmát prostřednictvím svých akcí, které pořád vymýšlí, takže se připravte na cokoli. Jsou známí díky své klauniádě mezi přáteli, i když před cizími lidmi si dávají pozor a předstírají tajemnou tvář. Berani jsou znamení ohně, které má v rukávu také poměrně dlouhý seznam chytrých vtipů. Ty však používají pouze tehdy, když se snaží udělat dobrý dojem. Je v pořádku, pokud vtip hned nepochopíte (většina lidí ho nepochopí). A když ho nakonec pochopíte, zjistíte, že se vám tak moc líbí, že ho používáte všude, kam přijdete.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 5.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou oblíbení pro své pasivně agresivní vtipy. Mohou být opravdu zábavní, ale musíte mít vážně otevřenou mysl, abyste porozuměli jejich zvrácenému smyslu pro humor. Pokud se ocitnete v trapné situaci, budou pravděpodobně první, kdo si z vás udělá legraci. Pokud jste tedy typ člověka, který se hned uráží, Štíři pro vás nejsou těmi nejlepšími parťáky. Malá rada Štírům – dejte lidem trochu času, aby se s vaším smyslem pro humor seznámili. Vaše hravost a zlomyslnost vyžadují čas. Nejlepší je, když mezitím budete dál rozesmívat lidi svými vtipy třeba o policajtech.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub
     
  • 6.

    Váhy

    Váhy

    Váhy jsou velmi přátelské. Obvykle jsou středobodem každého večírku díky svému vtipkování. Rády se baví a vždy hledají způsoby, jak k sobě přilákat dav. Váhy jsou vtipné, aniž by byly hrubé, díky čemuž je mají lidé opravdu moc rádi. Váhy bohužel často při zábavě zapomenou samy na sebe. Pokud uvidíte někoho, kdo na večírku dělá něco trapného nebo přehnaného, ​​je velmi pravděpodobné, že jde o Váhy. Ale víte, co je dělá ještě zábavnějšími? Že jim to je jedno. Váhy jednoduše chtějí, aby se všichni kolem nich cítili dobře.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz