Vyberte špatnou vlastnost a zjistěte, která znamení ji mají nejvíce:
lenost   lhaní   odkládání povinností  posedlost zločinem  náladovost   namyšlenost  nebezpečnost   nestálost  sklony k nevěře   výbušnost   žárlivost

Žárlivost

Některé lidi ovládá žárlivost každý den, jiní tolik nežárlí. Je spousta důvodů, proč žárlíme. A hodně záleží na tom, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili. Jak to tedy máte se žárlením vy?

Znamení, která nejvíc žárlí, najdete v článku níže:

Lhaní

Která znamení ráda zalžou, a pro která je lež naprosté tabu? Lhát můžeme z mnoha důvodů a někdy je ani nepovažujeme za zavrženíhodné. Zjistěte, jak to máte v tomto směru vy.

Znamení, která bez problému zalžou, najdete v článku níže:

Sklony k nevěře

Některá znamení zvěrokruhu podlehnou sexuálnímu pokušení snadněji než jiná. Které znamení patří mezi nejvěrnější, a komu naopak nedělá vůbec žádný problém užívat si i v cizí posteli?

Znamení, která mají sklony k nevěře, najdete v článku níže:

Nebezpečí

Nebudeme si lhát do kapsy. Všichni lidé nejsou slitovní andělé a některá znamení mají moc a vliv až příliš ráda. Na koho si – alespoň podle hvězd – dát pozor?

Znamení, která mohou být nebezpečná, najdete v článku níže:

Lenost

Samozřejmě že každý z nás si čas od času rád zalenoší na gauči u televize, ale některá znamení mají tendenci lenošit neustále. Která to jsou? A která jsou naopak nejpracovitější?

Znamení, která mají sklony k lenosti, najdete v článku níže:

Posedlost zločinem

Násilí přitahuje lidstvo nejen na obrazovce a na plátně. Jsou ale lidé, kteří jsou zločinem posedlí víc než jiní. Chtějí o vraždách hovořit, spekulovat, a dokonce se pokouší o vlastní vyšetřování.

Znamení, která jsou posedlá zločinem, najdete v článku níže:

Odkládání povinností

Jsou lidé, kteří úkoly řeší ihned a všem problémům se postaví čelem. Druhá skupina lidí by nejraději každou činnost odkládala na další den, týden nebo měsíc. Kam patříte vy?

Znamení, která často odkládají povinnosti, najdete v článku níže:

Výbušnost

Každý z nás se někdy rozčilí, někdo ale podléhá vzteku snadno a nedokáže se ovládat, jiný je skutečný mistr v sebeovládání. Jak jste na tom vy?

Znamení, která se snadno rozčílí, najdete v článku níže:

Náladovost

Náladový člověk se nerozmýšlí, než zareaguje na nějakou situaci, a obvykle prožívá každou emoci velmi intenzivně. Tato pětice znamení zvěrokruhu je svou náladovostí pověstná.

Znamení, která mají sklony k náladovosti, najdete v článku níže:

Namyšlenost

Sebevědomí je úžasná vlastnost, když ho máme přiměřeně. Někteří z nás ho mají ale až moc a chovají se doslova nafoukaně. Kterých pět znamení zvěrokruhu je nejnamyšlenějších?

Znamení, která mají sklony k nafoukanosti, najdete v článku níže:

Nestálost

Podle astrologie se některá znamení ve vztazích mnohem snadněji nudí než ta ostatní. Zjistěte, zda i vy patříte do seznamu těch, které velmi brzo každý vztah omrzí. Odpověď vám dá vaše sluneční znamení.

Znamení, která bývají ve vztahu nestálá, najdete ve článku níže: