Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žárlivost podle zvěrokruhu! Na co žárlíte nejvíc a co vás na druhých vytáčí?

/
  • (iStock)
    26. ledna 2019 ● 06:00

    Žárlivost je pro spoustu lidí běžnou věcí. Některé lidi ovládá každý den, jiní tolik nežárlí. Co ve vás dokáže vyvolat žárlivost? Je to pohled na flirtování vašeho partnera, nebo žárlíte na lepší výsledky svého kolegy? Je spousta důvodů, proč žárlíme. A hodně záleží na tom, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili. Jak to tedy máte se žárlením vy?

    Proč vlastně žárlíme? Nejčastějším důvodem bývá vlastní nejistota a nízká sebedůvěra. Ovšem důvodů k žárlení je mnohem víc. I když si říkáte, že nechcete a nebudete žárlit, když to na vás přijde, červíček vás začne nahlodávat a vy se cítíte pod psa. Žárlivost je totiž emoce velmi negativní a destruktivní.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani si velmi zakládají na fyzickém dojmu. Jsou si vědomi toho, že vypadají dobře, a když zjistí, že někdo vypadá lépe než oni, začnou potichu žárlit a snaží se udělat všechno pro to, aby toho druhého trumfli.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci většinou moc žárliví nejsou. Ovšem taky chtějí být v každé situaci šéfem, a pokud to tak není a nemají pozorné publikum, pohltí je žárlivost. Bez permanentní pozornosti dokážou žárlit až za hrob.

     

     

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    U Blíženců nikdy nevíte, co od nich čekat. Dokážou žárlit, ale nedávají to moc najevo. Nelíbí se jim, když nejsou dostatečně ocenění, to pak žárlí na toho, komu se uznání dostalo. Pokud jde o vztahy, dokážou ztropit žárlivou scénu i bezdůvodně.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

     

    Autor: iStock

     

    Raci jsou velmi emotivní a žárlivostí jsou poměrně dost ovládáni. Ovšem i oni to umí skrývat. K žárlivosti je dovede zjištění, že se někdo jiný snaží získat jeho rodinu a přátele, to pak Rakům doslova zatemní mozek.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Jestli je v místnosti Lev, nedívejte se jinam než na něj! Nepochopili by to a začali by šíleně žárlit. Mají představu, že kdekoli se vyskytnou, všechny oči se musí upírat jen na ně. Jinak dokážou být hystericky žárliví.

     

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou velmi kritické bytosti, a to i samy k sobě. S tím souvisí i typ jejich žárlení. Pokud zjistí, že jste lepší než ony, nebo získáte něco, po čem ony samy prahly, začne je sžírat žárlivost. A jsou ochotné vám dokonce vyhlásit válku!

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy sice milují harmonii a rovnováhu, ale dokážou přeměňovat svou žárlivost na chamtivé chování. Pokud vidí, že má někdo něčeho víc, začnou žárlit a toužit po tom, co nemají.

     

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři jsou jedni z nejžárlivějších znamení, obecně totiž lidem moc nevěří, takže velmi často druhé žárlivě obviňují téměř z čehokoli. Na nich ale jejich žárlení vždy uvidíte, jen stěží to dokážou skrýt. A jak poznáte, že žárlí? Třeba i tím, že jen tiše stojí a mlčí.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci nejsou moc žárlivé bytosti, protože jsou velmi optimističtí. Trvá dost dlouho, než pochopíte, že jejich chování je vlastně projev žárlivosti. A jejich forma žárlení? Naprostá ignorace.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi žárlí zejména na úspěchy druhých lidí a taky na to, jak bydlí. Má-li někdo víc peněz nebo lepší pozici, budou na ně žárlit. A to dost, ale budou to velmi chytře skrývat.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

     

    Vodnáři nejsou extrémně žárliví, ale pokud žárlí, pak na to, že vaše city směřují i jiným směrem než jen k nim. Jsou rádi, když jim prokazujete zájem, a pokud to neděláte, mohou začít žárlit.

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

     

    Autor: iStock

    Citlivé Ryby žijí v neustálém stavu tiché žárlivosti. Ať už jde o lásku, romantiku, tělo, inteligenci – na tom nezáleží. Ryby totiž věří, že máte to, co ony nemají, takže žárlí.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz