Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kouzla pro lepší spánek, získání peněz nebo partnera. Tyhle vonné oleje musíte zkusit!

/
  • (iStock)
    19. ledna 2019 ● 06:00

    Vonné esence bývaly nedílnou součástí života našich předků. A použít je můžete dodnes. Každý olej má své specifické vlastnosti a účinky a dají se použít v nejrůznějších terapiích i magii. Oleje působí silně, stačí pár kapek a jejich magická prosba zamíří přímo do vesmíru!

    Nejlepší a nejrychlejší cesta, jak získat to, co potřebujete, je kápnout do aromalampy nejprve éterický olej, a pak teprve zapálit svíčku a přidat horkou vodu (ne studenou, jak mnozí dělají). Jakmile se horká voda spojí s olejem, okamžitě dojde ke spojení s vesmírem. A k čemu všemu můžete kouzla s vonnými oleji použít?

  • 1.

    Lepší spánek

    Autor: iStock

     

    Půl hodiny předtím, než půjdete do postele, dejte do aromalampy jednu kapku jasmínového a dvě kapky šalvějového éterického oleje. Můžete taky hodinu před spaním rozprášit kapku šalvějového oleje na polštář.

     

     

  • 2.

    Peníze

    Autor: iStock

     

    Chcete víc peněz? Zkuste dát do aromalampy tři kapky bazalkového oleje a používejte jej co nejčastěji, aby k vám peníze našly cestu.

     

  • 3.

    Domácí štěstí

    Autor: iStock

     

    Aby bylo u vás doma dobře a pohodově, dejte do aromalampy dvě kapky bergamotové silice a jednu kapku nerolového oleje.

  • 4.

    Koncentrace na práci

    Autor: iStock

     

    Potřebujete zlepšit soustředění na práci? Kápněte si na kapesník rozmarýnový olej a přičichněte si k němu pokaždé, když cítíte, že se hůře soustředíte.

     

  • 5.

    Ochrana před negativními energiemi

    Autor: iStock

     

    Dejte do aromalampy dvě kapky oleje z kadidla a jednu kapku z myrhy. Pokud potřebujte nějakou rychlejší pomoc, do starého nebo nepoužívaného hrnce nalijte vodu, kterou přivedete k varu. Pak vhodíte do vody stroužek česneku, kápnete dvě kapky černého pepře, dvě kapky kadidla a tři kapky rozmarýnového oleje. Pak s hrncem projděte bytem, abyste ho ochránili. Opakujte třikrát, ale voda musí být pokaždé vroucí.

  • 6.

    Získání či udržení si partnera

    Autor: iStock

     

    Chcete být žádoucí a získat muže? Do aromalampy kápněte kapku vanilkového oleje a dvě kapky pačuli. Pokud si chcete muže udržet, kápněte mu na oblečení kapku majoránkového oleje a bude vám věrný.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz