Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Královská rodina podle zvěrokruhu: Kdo je citlivka a kdo rebel?

/
  • (profimedia.cz)
    16. ledna 2019 ● 06:00

    Jakou mají povahu členové britské panovnické rodiny podle hvězd? Co o nich říká datum narození? Astrologie toho řekne o naší povaze skutečně dost. A je jedno, zda jste se narodili v královské rodině, nebo někde docela na okraji společnosti.

    Co je charakteristické pro členy královské rodiny? Jakou povahu má královna Alžběta, jakou její syn Charles a čím vynikala princezna lidských duší Diana? Tohle o nich říká zvěrokruh!

  • 1.

    Královna Alžběta II. – Znamení Býka

    Autor: Reuters

     

    Přestože královna slaví svoje narozeniny v červnu, narodila se 21. dubna, tedy ve znamení Býka. Co o ní datum narození vypovídá? Především to, že je to skutečná dáma, která působí důstojně, má smysl pro řád, tradice a povinnosti. Ideální znamení pro královnu! Oceňuje smyslové požitky, obdivuje krásu a umění. I když je bohatá, zná hodnotu peněz, o tom zřejmě svědčí i královský návyk používat recyklované věci, například papír. Její emoce jsou vyrovnané a stabilní, nerada se dostává do konfliktů. Oceňuje pohodlí, domácí klid a má smysl pro vybrané jídlo.

     

  • 2.

    Princezna Margaret: Lev

    Autor: Profimedia

     

    Její královská Výsost princezna Margaret se narodila jako mladší sestra, milovala pozornost a světla reflektorů. Věděla, že se nikdy nestane královnou, ale stejně jako lev v džungli žila podobně i ona. Jakmile vešla do místnosti, pohltila ji svým charismatem. Byla okouzlující a kamkoli vstoupila, nikdy nezůstala nepovšimnutá. Milovala život se vším všudy, alkohol, cigarety i drogy. Její ranní rutina zahrnovala snídani v posteli a hodinou lázeň. Ohromovala na každém kroku a ignorovala královská pravidla. Zemřela v roce 2002 v jedenasedmdesáti letech.

  • 3.

    Princezna Diana: Rak

    Autor: Profimedia

     

    Královna lidských srdcí se narodila 1. 7. 19761 ve znamení Raka, což zcela odpovídá jejímu vystupování. Raci jsou citliví a velký význam přikládají rodinným vztahům a tradicím. Při rozhodování se často řídí intuicí, mají mateřské sklony a bývají vynikajícími rodiči. Někdy jsou náladoví a až příliš emocionální, a to je činí zranitelnými. Což zcela platilo i o princezně Dianě. Projevovala velkou lásku k bližním a vždy skvěle reprezentovala královskou rodinu. Ne nadarmo ji milovaly miliardy lidí a nazývaly ji „královnou lidských srdcí“.

     

  • 4.

    Princ Charles: Štír

    Autor: Profimedia

     

    Následník trůnu princ Charles se narodil 14. listopadu ve znamení Štíra. Jeho bývalá manželka princezna Diana byla velmi emocionální, on svoje emoce drží spíše na uzdě a neprojevuje je. Ve společnosti se Štíři drží obvykle stranou, v práci jsou svědomití a nenápadní. Uvnitř v sobě ale skrývají vášeň. Charles má rád stabilitu, je vytrvalý a má nezlomnou vůli. Když se pro něco Štír rozhodne, nevzdá se toho, i kdyby měl čekat dlouho. Ostatně, to prokázal zcela stoprocentně v tom, jak moc se bil za svou osudovou ženu – Camillu. I když jsou Štíři vyrovnaní a z míry je vyvede jen málo věcí, netěší je, když jim někdo odporuje.

  • 5.

    Princ William: Rak

    Autor: Profimedia

     

    Prvorozený syn princezny Diany a prince Charlese, William, se narodil 21. června, a stejně jako jeho matka ve znamení Raka. Možná i proto vypadá, jako by jí vypadl z oka. Raci jsou známí tím, že jsou velmi citliví a skrývají svoje emoce, a princ William je přesně takový. Velmi dlouho nedával najevo, co skutečně cítí po smrti své matky, a velmi nerad o ní hovořil. Díky Slunci a Měsíci v Raku v 7. domě je silně citově založený a zaměřuje se především na druhé. Hvězdy mu nadělily hodně empatie a touhu postarat se o druhé. Není sebestředný a nerad se vyhřívá na výsluní. Všechno, co dělá, dělá pro monarchii a taky pro svou rodinu.

     

  • 6.

    Vévodkyně z Cambridge Kate: Kozoroh

    Autor: Profimedia

     

    Kate Middletonová se narodila 9. ledna ve znamení Kozoroha. Tomuto znamení odpovídá zemský živel, což znamená, že zrozenci bývají klidní a vyrovnaní. Než něco udělají, pořádně si to promyslí. Jsou také praktičtí, a to zcela platí o vévodkyni Kate. I proto si nedělá vrásky s tím, zda má na sobě už potřetí stejný outfit. Působí důstojným dojmem a má smysl pro povinnosti. Se Sluncem v Kozorohu je Kate spíše konzervativní a má silnou sebekontrolu. Nebylo pro ni proto těžké vplout do královské rodiny. Její Měsíc leží ve znamení Raka, tedy stejně jako Williamův. Je tedy také citlivá a může mít občas potíže o svých pocitech otevřeně mluvit. Miluje inteligentní humor, cení si tradic a ráda se k nim vrací. Nesnáší hádky a konflikty.

     

  • 7.

    Princ Harry: Panna

    Autor: Profimedia

     

    Druhorozený syn princezny Diany a prince Charlese, Harry, se narodil 15. září ve znamení Panny. Panna je zemské znamení, které preferuje pevné zakořenění. Jsou to lidé na úrovni, na které se můžete spolehnout, mají přehled a jsou pracovití. Někdy ale bývají spontánní a neuvažují o následcích, což na Harryho přesně platí. Měsíc ve Venuši mu dává do vínku společenskou a okouzlující povahu. Umí elegantně vysvětlovat svoje pochybení a pokud jde o vztahy, trvá mu dlouho, než udělá významný krok. I proto mu tak dlouho trvalo, než si našel manželku. Díky Venuši umí taky chápat emoce druhých.

  • 8.

    Vévodkyně ze Sussexu Meghan: Lev

    Autor: Profimedia

     

    Meghan je typická Lvice, která miluje zájem veřejnosti. Narodila se totiž 4. srpna a její narození ovlivňovala planeta Mars, díky čemuž miluje pozornost. Už od chvíle, kdy se seznámila s Harrym, bylo vidět, že některé královské protokoly nebude tak docela dodržovat. Možná i proto, že je Lvice vyžadující pozornost. Ovšem velmi roztomilým způsobem. Hvězdy jí daly do vínku díky Raku, který byl při jejím narození na vzestupu, vysokou empatii a citlivost. Lvice bývají vždy loajální ke svému manželovi a jsou velmi oddané.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz