Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Partnerky podle horoskopu: S Račicí ráj, se Střelkyní boj

/
  • Hýčkání nebo souboj?
    Hýčkání nebo souboj? (profimedia)
    24. ledna 2019 ● 11:07

    Dámy, je život s vámi výzvou, nebo balzámem na duši? A co vy, gentlemani, víte, co vás čeká v partnerství s beraní dámou, nebo Kozorožkou? Hledáte laskavou vílu, nebo ohnivou bojovnici? 

  • 1.

    1. Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud hledáte loajalitu a dobrý stabilní základ, žena narozená ve znamení Raka je nejideálnější partnerkou. Miluje rodinný život, děti a dokáže vykouzlit kouzlo pravého domova. Oženit se s takovou ženou je pro muže skutečnou odměnou, protože je věrná, milující a oddaná. Vždy má jen ty nejlepší úmysly a potřeby druhých jsou pro ni důležitější než ty její

  • 2.

    2. Ryba

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    O Rybách se říká, že jsou v lásce mimořádně nadané. Vždy se ujišťují, zda je dotyčný partner s nimi šťastný a spokojený. Pokud to tak není, dělají vše proto, aby se to napravilo. Stejně jako žena ve znamení Raka je i Ryba velmi intuitivní, snaží se vám vždy porozumět, je loajální a vše se snaží řešit s rozvahou.

  • 3.

    3. Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena ve znamení Vah je dynamická myslitelka, která si ráda stanovuje dlouhodobé cíle, kterými inspiruje i vzrušuje samotného partnera. Dokáže partnera strhnout a s jeho pomocí naplnit sny. Vždy dostane to, co chce, ale ne za cenu manipulatívnosti, ale na základě své vytrvalosti, houževnatosti, ale také laskavým přístupem k životu. V jejich prospěch dobré partnerky hrají i další kvality ... Váhy milují sex a romantiku.

  • 4.

    4. Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Přestože ženy ve znamení Býka jsou dost tvrdohlavé a u tchyně se to může zdát překážkou nebo důvodem konfrontace či sporu, pro muže, který si tuto ženu vybere za životní partnerku, to může být příjemné vytržení ze stereotypu. Dokonce taková žena může stimulovat manželství velmi pozitivně. Je to partnerka, která stojí nohama pevně na zemi a je spolehlivá, nemluvě o tom, že je to skvělá matka.

  • 5.

    5. Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena Vodnářka je velmi silná a nezávislá žena, ne tak docela dostupná svému životnímu partnerovi. Pokud je muž typem člověka se zavedenými stereotypy, Vodnářka se s ním  bude postupně nudit. Muži, kteří chtějí takovou ženu za manželku, musí být vždy o krok vpřed. Když to však dokáží, bude to i v jejich prospěch.

  • 6.

    6. Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Velmi praktickou ženu získá v partnerce či manželce muž, který si vybere Kozoroha. Řízení života i domácnosti, postarání se o děti, placení účtů včas, plánování, to je to, co jí jde nejlépe. Jde o velmi dominantní ženu, která muže zapřáhne.

  • 7.

    7. Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena ve znamení Blížence je velmi proměnlivá, stejně jako soužití s ní. Zatímco jsou vaše zájmy a plány v jednotě, vše je v pořádku, ale jakmile se vaše nebo její zájmy změní a nejsou v jednotě, to toleruje jen těžko. Jen těžko si udržíte její náklonnost.

  • 8.

    8. Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena ve znamení Štír je ideální partnerkou pro muže, kteří se nechají vést. Musíte být ochotni dělat věci navíc, abyste byli pro ni zajímavý a ukázali jí, že jste vhodným partnerem pro tak silnou osobnost jakou je.  Je to skvělá milenka a nikdy s ní není nuda.

  • 9.

    9. Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Být životním partnerem Panny vyžaduje být manželem takříkajíc dokonalým. Puntičkářské Panny, které mají smysl pro spravedlnost, by nevěru v žádném případě netolerovaly. Někdy je nejlepší říct jí ano, ačkoli si myslíte opak. Někdy totiž netoleruje opačné názory. Dokáže skutečně milovat, ale za podmínek, které určuje ona sama.

  • 10.

    10. Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mít za životní partnerku Lvici, je skutečně odměnou, ale i trestem současně. Její vzestupy a pády se střídají a podle toho i její vztah k vám. V jednu chvíli jste pro ni tím nejlepším partnerem a v druhé přemýšlí nad tím, co na vás vlastně viděla. V jednu chvíli chce jedno, v druhé druhé, a pokud ji skutečně milujete a chcete si ji udržet za každou cenu, musíte se prostě přizpůsobit.

  • 11.

    11. Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena ve znamení Berana touží sice po lásce, ale také po obdivu, uznání, slávě a dalších věcech. Proto je těžké ji uspokojit jako její životní partner. Je velmi sebevědomá a schopná a stejné atributy očekává i od svého muže. Mimo jiné však chce, aby si ji hýčkal a rozmazloval a nesnese ani pomyšlení na to, že by ji nechal kvůli jiné ženě. Pokud ji zklamete jednou, většinou to bude i naposledy. Na druhé straně je velmi vášnivá, krásná a vzrušující.

  • 12.

    12. Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nechceme velmi zevšeobecňovat, čest výjimkám, ale nejhorší partnerkou z pohledu zvěrokruhu je právě žena Střelkyně. Někdy to totiž neví ani sama Střelkyně. Více než vaše společné cíle ji vždy budou zajímat ty její vlastní, kreativní plány. V její prospěch hraje však věrnost a to, že nekomanduje, jen si potřebuje prostě jít vlastní cestou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz