Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop na rok 2019: Co nás čeká v práci a jak na tom budeme s penězi?

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    4. ledna 2019 ● 06:00

    Co čeká jednotlivá znamení v novém roce, pokud jde o kariéru nebo finance? Budeme se v penězích topit, nebo budeme muset šetřit? Najdeme novou práci, povýšíme nebo zůstaneme na stejném místě? 

    V roce 2019 nás čeká velké zpřísňování a období větší kontroly. Budeme se snažit mít lepší přehled a získat víc peněz a taky více práce. A co čeká v téhle oblasti jednotlivá znamení? Prozradí nám to astroložka, numeroložka a koučka Martina Blažena Boháčová.


  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani budou muset v novém roce zvládnout svůj vztah k financím a pochopit tuto energii. Je nutné si uvědomit, že peníze sice přicházejí, ale je potřeba kontrolovat jejich tok, navyšovat jejich energii, umět investovat, počítat a hlavně kontrolovat. Rok 2019 pro vás bude rokem kariéry, postupu a nových projektů. Nový rok vám poskytne mnoho příležitostí zvednout si životní laťku o něco výše. Vše, na čem zapracujete, se koncem roku začne promítat do vaší práce a vašeho podnikání. Pak vás čeká úspěch.

     

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci nesnášejí dluhy a neradi utrácejí za hlouposti. Rok 2019 bude rokem, v němž se Býci budou potýkat s úřady a papírováním. V novém roce bude pro Býky vhodné do něčeho investovat, třeba do bydlení nebo do firmy. Někteří Býci si budou kontrolovat, zda něco nezdědili, a investice kolem majetku se může odehrát i v cizině. V roce 2019 by se Býci hlavně neměli nerozumně zadlužit. Dařit se bude Býkům, kteří pracují v oblasti vzdělávání, ve školství, ve finančnictví či poradenství.

     

     

     

     


  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci by se měli snažit, aby se jim zvedl příjem. Nešikovní Blíženci se zadlužili, a to pro ně není dobré. V novém roce bude téma kolem peněz, hmoty a majetku pokračovat. Měli by navštěvovat nějaké kurzy, které se týkají peněz, bank a investování. Díky vzdělávání můžou dostat novou práci nebo si v práci polepšit. Změny nastanou v oblasti spolupracovníků, změní se lidé, s nimiž pracují. Dařit se bude Blížencům ve službách.

     

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Rok 2019 bude pro Raky akční ve všech směrech. Budou si muset stanovit pravidla, která jim budou vyhovovat. Někteří Raci změní práci a půjdou tam, kde jim nabízejí lepší podmínky. Ovšem mnohdy můžou zjistit, že to není podle jejich představ, a budou uvažovat opět o změně. Celý rok budou muset Raci kontrolovat, co podepisují. Dařit se bude Rakům, kteří pracují ve zdravotnictví, ve službách nebo s klienty. Spousta Raků bude toužit po volnější pracovní době nebo podnikání.

     

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi budou v roce 2019 řešit spolupracovníky. Lvi to v pracovním procesu nemají jednoduché. Potřebují totiž v práci vynikat a většinou se jim to i daří. Měli by si dávat pozor, aby si nezačali románek s někým v zaměstnání, to by jim mohlo přinést komplikace. Ti Lvi, kteří pracují v kolektivu lidí, se budou muset naučit, že lepších výsledků dosáhnou tehdy, když budou spolupracovat. V novém roce se taky budou zamýšlet nad tím, jak více vydělat, ale taky si budou muset uvědomit, že ne vše je o penězích.

     

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny jsou lidé, kteří se někdy projevují jako šetřílci. Okolí je může vnímat jako lakomce. Ale není to tak docela pravda, Panny jen zbytečně neutrácejí a nenakupují. V novém roce se projeví jejich kreativita a vytvoří nějaký nový projekt nebo dílo. V rodině Panen dojde ke změnám, Panny budou více přemýšlet, jak si udělat více času, takže budou uvažovat o tom, že budou pracovat z domova. V době novoluní 30. srpna čeká Panny zásadní rozhodnutí, které se bude týkat práce a toho, jak v životě postupovat dále.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Už v roce 2018 našly mnohé Váhy novou práci nebo povýšily. Podařilo se jim vydělat více peněz. Měly se naučit šetřit a měly si udělat zásoby. V novém roce bude tento trend pokračovat, Váhy se budou muset učit nové věci a vzdělávat se. Dařit se bude Váhám, které pracují ve školství nebo ve vzdělávacím procesu. Bude to ale rok plodný. Novoluní ve znamení Vah bude 28. září a je to doba, kdy se jim bude dařit a měly by požádat o novou práci nebo něco nového rozjet.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři se narodili, aby byli úspěšní. Spousta Štírů chce vydělat více peněz, takže budou muset podniknout aktivní kroky. Někteří změní práci. V novém roce se Štírům bude finančně dařit, dostanou nové nápady, které přinesou další peníze. Budou investovat nebo kupovat. Budou muset pracovat ale i na svém vzdělávání. Ti, kteří podnikají, by se měli zaměřit na reklamu. Dařit se bude těm, kteří pracují v oblasti vzdělávání, a těm, kteří se rozhodnou studovat.

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou maximalisté, většinou chtějí všechno, nebo nic. Neradi prohrávají, a tak často čekají, až jednou situace dozraje. Ti, kteří se v roce 2018 zbavili všeho, co je brzdilo a omezovalo, začnou růst. Bude se jim dařit a budou hledat nový a lepší způsob, jak vydělat. Budou se zajímat o novou práci. Ti, kteří jsou spokojení, zavedou v zaměstnání mnoho novinek, které postupně zvednou jejich příjmy. Míra úspěchu bude záviset na jejich akčnosti. Rok 2019 je rok, který by měli Střelci využít k růstu – je to období, které se vrátí znova až za 12 let!

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi se narodili s tím, že mají šetřit a více promýšlet, za co utrácejí a zda je to praktické. V novém roce jim budou do života přicházet nové příležitosti a mnozí dosáhnou toho, co chtějí, ale zadarmo to nebude. Hlavním úkolem bude osobnostní růst a vzdělávání. Řada z nich může povýšit, stát se vedoucím či šéfem, ale být šéfem se pro ně vyplatí jen v pracovním procesu. Nastane čas více shromažďovat peníze. Novoluní ve znamení Kozoroha proběhne 6. ledna, a to je doba, kdy může přijít nová pracovní nabídka.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři budou v roce 2019 muset zvládnout energii peněz. Aby proudila, ale taky zůstávala. Některým totiž utíkají peníze skrze prsty. Spousta Vodnářů bude v novém roce řešit prohřešky, které napáchali v minulých letech, a hodně jich bude hledat pracovní uplatnění. Rok 2018 přinesl mnoha Vodnářům změnu zaměstnání, a to bude pokračovat i v novém roce. Měli by si hledat takovou práci, která je pro ně hrou. Hodně Vodnářů bude splácet dluhy a řešit úřady.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby by si v roce 2019 měly vytyčit velké cíle a chtít pro sebe to nejlepší. Mnoho Ryb změní práci, a to vždy k lepšímu. Musí se jim ale chtít. Líná Ryba si nenajde žádnou práci, a navíc si nadělá spoustu dluhů. Ryby se budou muset naučit jednat s autoritami, a to proto, že se samy mají autoritou stát. Finance porostou a stejně tak úspěch. Pro Ryby platí v roce 2019 heslo: Já mám, já jsem, já dokážu! Během novoluní v Rybách 6. 3. zažijí Ryby pracovní zvrat, přesun a nový začátek. V tomto období by měly udělat krok, který bude do budoucna významný.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz