Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop na rok 2019 podle astroložky Martiny Boháčové: Čeká nás rok kontroly a řešení vztahů

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    29. prosince 2018 ● 06:00

    Co nám přinese nový rok 2019? Bude to rok větší kontroly a zpřísňování. Období, v němž se lidé budou snažit mít přehled a získat víc peněz a také větší prospěch z práce. Hodně věcí si budeme muset vybojovat, abychom získali to, po čem toužíme. Budeme se muset učit být více praktičtí a více přemýšlet. Řada lidí bude řešit vztahy a otázku věrnosti i sexuality. Osobní život bude závislejší na podnikání a obchodu. Do popředí vstoupí víra a filozofické názory. Rok 2019 bude hodně akční. A jak se vše dotkne jednotlivých znamení?

  • 1.

    Beran

     

    Autor: shutterstock.com

    Rok 2019 bude pro Berany rokem kariéry, postupu a nových projektů. Budou si muset vybudovat autoritu, kterou bude uznávat jejich okolí. Rok 2019 jim také nabídne mnoho příležitostí, jak si zvednout životní laťku o něco výše. Potřebují k tomu ale najít správné lidi. V novém roce si budou muset rozmyslet, co je pro ně priorita a v jaké oblasti chtějí dosáhnout úspěchu. Také si budou muset uvědomit, že tady žijí sami za sebe. Čeká je nová cesta, která se bude týkat kontaktů s cizinou, a rozvoj nastane u těch Beranů, kteří píší, učí nebo pracují ve sdělovacích prostředcích.

  • 2.

    Býk

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

    V roce 2019 se budou Býci potýkat s úřady a budou mset dávat dohromady nějaké papíry, zejména kolem majetku. Pozor na úřady a nezahrávejte si. Budete se muset naučit být větší diplomaté a domluvit si nové podmínky, ve kterých budete ochotni fungovat. Podle toho, jak si je domluvíte, tak se vám bude dařit v oblasti financí. Bude to rok vhodný pro investice, čas na zvelebení domu či bytu, nebo nákup nových věcí. Býky bude také lákat cestování a pohyb ve volné přírodě. Většina Býků začne toužit po nových sexuálních zkušenostech. Pozor na nerozumné zadlužování!

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Rok 2019 budou mít Blíženci velmi plodný. Budou se více učit, přednášet, tvořit. Důležité je, aby nestrkali nos do věcí, do kterých jim nic není. V novém roce bude pokračovat také téma kolem financí a majetku. Díky novému vzdělání můžou dostat novou práci nebo si v práci polepšit. Taky se v novém roce přesvědčí o tom, že je potřeba věci dořešit a že povrchnost se nevyplácí. V roce 2019 budou řešit i zdraví a zdravý životní styl. Je možné, že potkají nového životního nebo pracovního partnera. Dařit se bude těm, kteří pracují ve službách nebo s klienty.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
     

    Raky čeká v novém roce hodně aktivit. Budou muset projít krizemi, týkajících se peněz nebo domova. Rok 2019 bude pro Raky hlavně o vztazích, mnoho z nich se bude muset srovnat s tím, co prožili v minulosti. Rozhodně by se neměli vrhat do vztahů po hlavě. Měli by si hlavně uvědomit svoji osobnost a začít se víc milovat. Stanovit se pevná pravidla, podle kterých budou fungovat. Celý rok budou muset Raci kontrolovat, co podepisují, budou řešit papíry a dohody z minulosti. Dařit se bude Rakům, kteří pracují ve zdravotnictví.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    Rok 2019 bude ve znamení partnerských vztahů. Lvi musí pracovat na svém vztahu tak jako nikdy. Nutné je komunikovat a být s partnerem co nejvíc. Jestli je nějaký Lev sám, může navázat nový vážný vztah. Lvi budou hodně řešit děti. Pokud děti nemají, budou po nich toužit. Plodnost Lvů se nemusí projevit jen novým přírůstkem, ale taky novým projektem či prací. V roce 2019 budou působit energie, které budou Lvy učit, aby lépe spolupracovali s okolím. Pozor na románky v práci, nemuselo by to dobře dopadnout. Nutné je zapracovat i na svém zdraví a zbavit se zlozvyků.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    V roce 2019 budou Panny řešit hlavně bydlení. Téma, kde a s kým budou bydlet, pro ně bude zásadní. Budou si vytvářet domo jinak. Nově ho zařizovat, nebo se k nim někdo nastěhuje, nebo se budou stěhovat ony. Během nového roku mají Panny zplodit dítě, ale ne každá Panna se stane rodičem. Mohou taky vytvořit nějaký projekt, dílo nebo něco, o co budou pečovat. Volné Panny se budou chtít usadit, zadané budou řešit, zda v současném vztahu zůstávat. Čeká je také domluva se ženami, které jsou součástí rodiny.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

    V novém roce potkají Váhy zajímavé lidí a partnery z minulosti. Budou hledat cestu ke svým sourozencům. Kdo je nemá, bude po nich intenzivně toužit. Začnou se také vzdělávat, aby držely krok s dobou. Dařit se bude Váhám, které pracují ve školství nebo ve vzdělávacích agenturách. V roce 2019 je čeká náročný rok na vyřizování na úřadech. Bude to ale také rok plodný v tom, co vytvoří. Muži narození ve znamení Vah si budou muset ujasnit vztahy se ženami v okolí i v rodině. Kdo nemá rodinu, vstoupí mu do života nová.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Štíry čeká úrodný rok a bude se jim dařit hlavně finančně. Dostanou nový nápad, čeká je investice nebo nákupy. Přesvědčí se ale taky o tom, že peníze nejsou všechno a že je potřeba hledat i jiné hodnoty. V roce 2019 budou Štíři svou rodinu stmelovat a pomáhat jí. Ti, kteří touží změnit práci, to udělají. Budou také toužit po dobrých vztazích se sourozenci. Pokračovat bude i období, které bude po Štírech chtít, aby se vzdělávali. Podnikatelé by měli zapracovat na reklamě a dát o sobě vědět. Pozor na to, co budete říkat, slova mají velkou moc.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Střelci budou v novém roce růst a bude se jim dařit. Začnou více vydělávat a přemýšlet víc obchodně. Budou hledat nový a lepší způsob, jak vydělat. Bude je zajímat nová práce. Ti, kteří jsou spokojení se svou prací, zavedou spoustu novinek, které povedou k většímu příjmu. Míra úspěchu bude záviset na jejich akčnosti. Mohou však přijít i smutnější okamžiky, nějaké problémy nebo odchody lidí z jejich života. Střelci budou v novém roce přemýšlet, proč tady jsou. Pozor na zradu, která je může zaskočit.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Už v minulém roce přicházely do života Kozorohům nové příležitosti. Tento trend bude pokračovat. Postupně se kolem nich bude všechno měnit. V roce 2019 nezůstane kámen na kameni a všechno bude jinak. Budou muset pochopit, že každá změna bude pro jejich prospěch. Změna životního stylu a změna pohledu na životní situace se projeví výrazněji. Neudělejte chybná rozhodnutí, která by se špatně napravovala. Měli byste si vytýčit cíl a jít za ním. Budete muset ale obětovat něco ze svého osobního života.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    V roce 2019 si Vodnáři užijí spoustu nových situací, protože potkají mnoho zajímavých nových lidí. Ti je budou ovlivňovat tím, jak myslí a co dělají. Mnozí Vodnáři budou toužit po změně prostředí, protože v tom bývalém se nudili. V novém roce se Vodnáři budou chtít hlavně bavit a užívat si. Půjde to ale jen u těch, kteří se naučili pracovat s financemi. I v roce 2019 budou řešit úřady a autority. Nový rok jim ukáže, jak je důležité vážit si lidí ve svém okolí. V roce 2019 se budou od svého okolí hodně učit.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

    V uplynulém roce Ryby musely neustále vyřizovat nějaké dokumenty. Podle toho, jak na sobě zapracovaly, se dočkají v roce 2019 zhodnocení. Je to pro ně období, které zhodnotí ještě více snahy z minulosti. Ryby čeká povýšení, postup v práci nebo začnou podnikat. Ryby, které už podnikají, zažijí velký boom. Ty Ryby, které se ale nepřipravily na život tak, jak se po nich žádalo, dostanou naopak od svého okolí lekci. Některé Ryby budou muset změnit prostředí, v němž se pohybují.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz