Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horoskop lásky na rok 2019: Berany čekají sexuální úlety, Panny velké zkoušky

/
  • Video se připravuje ...
    BPŽ/Adam Balažovič 
    22. prosince 2018 ● 06:00

    Věřte tomu, nebo ne, nový rok bude plný lásky a sexu! Bez ohledu na to, zda máte partnera, nebo nemáte, rok 2019 bude velmi akční a rozhodně v něm nebude nouze o vzrušující a romantické chvíle, intimní zážitky nebo prohloubení vztahu. Mnozí se ale budou muset zbavit starých vzorců a začít nový život, aby neuvízli na mrtvém bodě. Jak vidí vztahy v roce 2019 astroložka a numeroložka Martina Boháčová?

     Jaké tendence budou převládat v roce 2019 v oblasti vztahů a lásky? Čeká nás upevnění vztahu, nebo naopak spíše rozchod? Potkáte někoho nového a zajímavého? Co předpovídá astroložka Martina Boháčová? 

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani, ujasněte si své myšlení v oblasti vztahů. To, jak vnímáte svou sexualitu a jak silný význam jí přikládáte. Možná budete řešit se svými partnery nevěru nebo jiný druh úletů. Proč k vám ale tohle téma přichází? Protože máte zjistit, jaký je rozdíl mezi láskou a sexem. Hlavně si taky musí uvědomit, že vnitřní krása je důležitější než vnější. Někteří Berani můžou prožít sexuální úlety nebo potkat partnery z minulosti. Zejména v srpnu budou řešit vztah se současným partnerem, nezadaní dostanou pozvání na rande a neměli by váhat. Kdo má partnera, měl by vyrazit na romantickou večeři nebo výlet.

     

  • 2.

    Býci

    Autor: iStock

     

    Býci, v uplynulém roce jste mohli řešit nového partnera nebo nového pracovního společníka. Chytří Býci si hned v začátku vztahu vytvořili jasně podmínky, za kterých jsou ochotni fungovat. I v roce 2019 budou partnerské vztahy hrát v jejich životě velmi důležitou roli. Většina Býků se potká s partnery z minulosti. Je to proto, abyste si uvědomili, že mezi sebou nemáte něco dořešeného. Je potřeba si promluvit a věci vysvětlit. Mnoho Býků začne toužit po nových sexuálních zkušenostech nebo jiných technikách.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci si v uplynulých dvou letech dělali pořádek ve svých partnerských vztazích. Někteří vyměnili svoje partnery za jiné a začali plánovat nový život. V roce 2019 mnozí najdou nového partnera, může to být životní partner, nebo pracovní partner. Blíženci, kteří partnera mají, by měli zapracovat na tom, aby se mu více líbili. Také si budou muset domluvit přesné podmínky, za kterých bude jejich vztah spokojený. Musíte spolu více komunikovat a říkat si to, co vám vadí. Když se budete moct spolehnout na slovo druhého, partnerský vztah bude pevnější.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci, vy to nemáte ve vztazích jednoduché, protože jste velmi citliví. A kdo je citlivý, ten je zranitelný. Raci touží hodně milovat a láska je pro ně důležitá. V roce 2019 se nevrhejte do lásky po hlavě, neměli byste se řídit jen emocemi, ale taky rozumem. Začněte více milovat sami sebe a nedovolte ostatním, aby vás zraňovali. Raci jsou umínění, tak jim někdy dlouho trvá, než pochopí, že partner, po kterém touží, není pro ně. Neodpouštějte svým partnerům úplně vše, díky tomu si do života přivoláte ještě složitější životní situace.

     

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Rok 2019 bude o partnerských vztazích, ale trochu jinak. Lvi potřebují někoho, na koho mohou být hrdí. A potřebují také chodit do společnosti. V novém roce pracujte na svém vztahu tak jako nikdy. S partnerem hodně mluvte, choďte na společenské akce, jezděte na dovolenou, společně spolu tvořte a mějte společné koníčky. Pokud jste sami, máte v roce 2019 velkou šanci, že někoho potkáte. Zatímco v uplynulém roce šlo hlavně o erotické zážitky, v novém roce byste mohli potkat parťáka na celý život. Rok 2019 pro vás bude plodný ve všech směrech, takže můžete očekávat také přírůstek do rodiny.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny budou v roce 2019 řešit bydlení. Téma, s kým budou bydlet, bude zásadní. Můžete se k němu přestěhovat nebo se k vám někdo nastěhuje. Během roku 2019 mají Panny zplodit dítě, ale ne každá Panna se stane rodičem, ale každá bude řešit to, že do života přibude nějaké dítě. Může to být fyzické dítě, ale třeba i nějaký nový projekt nebo dílo. V minulém roce prošly jejich vztahy revizí, a to bude pokračovat i v roce 2019. Volné Panny by se měly usadit, zadané budou hodnotit, jak se jejich vztahem vypadá. Partnerství Panen projde zkouškou a vydrží jen ta pevná a stabilní.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    V uplynulém roce měly jít Váhy do sebe a zapracovat na svém vzhledu. Ty, kterým se to povedlo, z toho budou těžit i v roce 2019. Potkají zajímavé lidi a taky partnery z minulosti. Budou hledat cestu ke svým sourozencům. Muži narození ve znamení Vah si budou muset ujasnit situace se ženami v okolí a také se ženami v rodině. Pozor na možné komplikace, kdy v rodině ženy rod stojí proti sobě. Na podzim budou Váhy doslova zářit, budou přitažlivé a bude se jim dařit. Možná někoho nového potkají. Důležité je, aby se vyhnuly pocitům, že jsou na světě samy.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři budou v roce 2019 hlavně stmelovat rodinu a pomáhat. Štíři budou toužit po tom, aby měli dobré vztahy se sourozenci, ale i lidmi v okolí. Pochopí, že dobře vycházet se svým okolím je velmi důležité. Pokud jde o vztahy, čeká je plodný a úspěšný rok. Když se nezablokují, může je potkat štěstí. Budou také hodně cestovat, můžou dostat nové sousedy nebo se vymění okolí. Rodina se může rozrůst o nového člena. Štíři by si měli uvědomit, že všechny kroky, které během roku 2019 udělají, jsou pro ně osudové a že mají vliv na budoucnost. Myslete na to, že v životě není všechno jen o penězích.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci potřebují cíl a jít za ním. To se týká i vztahů. Nejvíc si budete rozumět s lidmi, kteří rádi cestují nebo mají moderní názory. Střelci jsou maximalisté, většinou chtějí všechno, nebo nic. A většinou to dostanou. V minulém roce prošli velmi osobní proměnou, začali se jinak dávat na své vztahy a ujasnili si spoustu věcí. V roce 2019 budou muset více pracovat na lásce a domově. Věnovat více pozornosti dětem, které od nich budou potřebovat podporu. Pozor by si měli Střelci dávat na zradu a nedělat si o lidech iluze. V roce 2019 budou hodně řešit, s kým se přátelit a s kým ne.

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorohy čeká v roce 2019 spousta změn. Budou na sobě muset více pracovat a měli by se naučit šířit kolem sebe atmosféru vážnosti a solidnosti. Dodržovat sliby a chtít to samé po druhých. Do života jim už v uplynulém roce přišli nové lidé, někteří přátelé odešli a někdo je mohl zklamat. Hodně jste se pohybovali ve společnosti, ale v roce 2019 budou okamžiky, kdy byste měli vyhledat ústraní. Překvapí vás nějaké tajemství a nedořešené věci z minulosti. Jakmile se vše ale vyřeší, vše bude fungovat tak, jak má. Čeká vás rušný rok, ale protože jste silní, zvládnete to.

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři musí v roce 2019 více zapracovat na své tvrdohlavosti. Usadit se a udržet důvěryhodný emocionální vztah je pro ně ze všech znamení nejobtížnější. Jejich potřeba nezávislosti způsobuje, že je velmi nesnadné se otevřít druhému a dovolit mu, aby vstoupil do jeho života. Vodnáři bývají rádi svobodní nebo ve vztahu vyžadují svobodu. I v novém roce se budou muset naučit dodržovat disciplínu a pevnost ve vztazích. Budete řešit prohřešky, kterých jste se dopustili v minulých letech. Potkáte také důležitého člověka, který pro vás bude hodně znamenat. Rok 2019 vám ukáže, jak důležité je vážit si lidí ve svém okolí. A ještě jedna rada, nevrhejte se po hlavě do nové situace a nepalte mosty z minulosti.

  • 12.

    Ryby

     

    Ryby jsou velmi emocionální. Když milují, milují silně, když nenávidí, dokážou být velmi tvrdé. Musí si dávat pozor na to, aby partnera nezranily na citlivém místě. Někdy mají totiž tendenci zraňovat. Ryby potřebují hodně lásky, aby se naučily milovat. V roce 2019 si budou muset přesně definovat, co pro ně znamená přátelství a co partnerství. Poznají, že mezi slovem přítel a kamarád je velký rozdíl. Hodně Ryb najde v novém roce vztah ke svým rodičům, a hlavně k otci. Zejména na podzim budou hodně řešit vztahy a budou si muset odpovědět na otázku, v jakém vztahu žili jejich předkové.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz