Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Stačí jeden pohled na obrázek a dozvíte se, jakou máte povahu! Jaké zvíře vidíte?

/
  • (iStock)
    17. června 2019 ● 06:00

    Jeden jediný pohled na to, co vidíte na obrázku, záblesk poznání a řekne to o vás víc, než si myslíte. Existuje spousta nejrůznějších osobnostních testů, které se dají využít pro zábavu, ale i pro profesionální diagnózu. Jaká je vaše osobnost podle toho, jaké zvíře spatříte na následujícím obrázku jako první?

     

     

  • 1.

    Obrázek, který vám řekne, jací jste

     5163241:gallery:true:true

     

    Tento typ osobnostního testu je založen na relační teorii, která říká, že na základě vztahu k různým obrazům, které jsou smíchány do jednoho, vyplynou na povrch naše povahové rysy. Podívejte se pečlivě na tenhle obrázek a první obraz zvířete, které uvidíte, je vaším klíčem k tomu, jakou povahu opravdu máte. Souhlasí to, nebo ani trochu?

     

    TIP NA VIDEO: A co řeknou hvězdy o lásce lidem ve znamení Panny?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

  • 2.

    Kůň

    5163239:gallery:true:true

     

    Koně obecně a zejména hřebci představují životní sílu, která dává životu vášeň. Kůň je také znakem někoho, kdo je schopen zachovat rovnováhu mezi realitou a instinktivní stránkou povahy. Pokud jste jako první viděli hřebce, pravděpodobně také ztělesňujete silnou sexuální energii a milujete vzrušení.

     

  • 3.

    Slepice

    5163234:gallery:true:true

     

    Jestli jste jako první viděli slepici či kohouta, jste člověk, který je velkolepý v plné míře. Podobně jako tahle zvířata jste ztělesněním spolehlivosti a ctnosti. Jste zodpovědní, věrní v manželství i kdekoli jinde, odvážní, laskaví a důvěryhodní.

     

  • 4.

    Rak

    5163238:gallery:true:true

     

    Lidé, kteří vidí raka, nedosáhnou téměř nikdy svých cílů přímo a rychle. Neustále uhýbají do stran, aby získali novou perspektivu. Potřebujete taky čas na to, abyste existovali izolovaně a přemýšleli o životě. Jedině tak budete vědět, kdy zasáhnout nebo se stáhnout. Jste pravděpodobně plachý a vysoce citlivý člověk, který rád pomáhá jiným.

  • 5.

    Kudlanka

    5163237:gallery:true:true

     

    Viděli jste jako první kudlanku nábožnou? Pak v sobě máte hluboce zakořeněnou potřebu klidu a míru. Nesnášíte chaos a hluk, ovšem dokážete se naladit na vnější svět, abyste se zase večer vrátili k vnitřní pravdě. Víte, jak využít svůj čas naplno a tak, aby to vyhovovalo vám. Jste také chytří a dostatečně přesvědčiví, abyste uměli udělat rychlá rozhodnutí.

     

  • 6.

    Vlk

    5163235:gallery:true:true

     

    Vlci se ukazují v dobách, kdy si máme připomenout, že i když jsme civilizovaní tvorové, měli bychom občas naslouchat i vnitřním divokým impulzům z říše zvířat. Pokud jste spatřili jako první vlka, jste vysoce organizovaní a umíte nastavit hranici mezi harmonií a disciplínou. Máte schopnost důvěřovat, někdy až slepě, což vás může připoutat emotivně k ostatním. Jste také vysoce inteligentní a máte kolem sebe hodně přátel.

     

  • 7.

    Pes

    5163243:gallery:true:true

     

    Pokud jste viděli jako prvního psa, pravděpodobně je to znamení, abyste si uvědomili, že jste laskavý, věrný a pravdivý člověk. Možná jste ještě nedávno zanedbávali svou rodinu a blízké, takže je načase si to opět připomenout. Máte obrovského ducha a umíte milovat celým svým srdcem. Je velmi těžké vás zlomit a dostat na dno. Zajímáte se také o druhé a vyzařuje z vás touha ochraňovat.

     

  • 8.

    Orel

    5163242:gallery:true:true

     

    Kdo spatří jako první zvíře orla, potřebuje navázat opětovné spojení se svou vnitřní duchovní cestou. Musíte se naladit zpátky do nitra srdce, abyste mohli otevřít dveře a stoupat na vaší cestě k cíli. Orel je symbolem volnosti a svobody, která má ale pevné základy. Jste schopní vnitřního růstu díky vynalézavosti, zároveň jste ale pevně zakotveni v každodenní realitě.

     

  • 9.

    Motýl

    5163240:gallery:true:true

     

    Vidíte motýla? Jste lidé, kteří mají dar přijímat změny a brát je jako možnost žít lépe a jinak. Umíte přijímat věci tak, jak přicházejí, a rychle se přesunete na jinou loď. Jste vysoce citliví a vaše vnitřní krása svítí jasně v každém okamžiku, aby přinesla radost každému, kdo se s vámi setká.

     

  • 10.

    Holubice

    5163236:gallery:true:true

     

    Holubice je symbolem míru a lásky. Pokud jste jako první viděli právě ji, dobře si uvědomujete, že nejlepším způsobem, jak dosáhnout toho, co chcete, je někdy pouze to, že roztáhnete křídla a budete věřit, že vás vítr přivane zpět. Když najdete odvahu udělat první krok dopředu, vždy se vám všechno podaří. Patříte k nevinným lidem, kteří rádi obdarovávají a kteří přitahují ostatní. Pozor jen na to, aby vaši velkorysost ostatní nezneužili.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz