Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ložnice podle zvěrokruhu: Váhy potřebují svíčky, Střelci hodně polštářů

/
  • (iStock)
    7. září 2018 ● 06:00

    Ze všech místností v bytě je právě ložnice asi nejdůležitější pro vaše zdraví a intimní život. Je to první, co ráno vidíte po probuzení, a poslední, co vidíte před tím, než usnete. Co můžete pro oživení ložnice udělat podle čtyř základních živlů zvěrokruhu? Tyhle tipy vyzkoušejte!

  • 1.

    Ohnivá znamení: Beran, Lev, Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Ohnivá znamení mají tendenci k výbušnosti. Lidé v nich narození bývají choleričtí, spontánní, ctižádostiví a nadšení. Obtížně relaxují, takže jejich ložnice by měla sloužit hlavně k potřebnému odpočinku. Měla by být ale taky inspirací, protože jakmile začne oheň vyhasínat, je potřeba ho znova rozdmýchat, aby přišly nové nápady.

     

    Beran:

    Umístěte do ložnice něco červeného, abyste nikdy nevyhořeli. Může to být polštářek, kamínek nebo povlečení.

    Lev:

    Jste králové, kteří milují královský život! Snažte se ložnici oživit tím, že budete aspoň občas snídat v posteli na zlatém podnose. A když nebude zlatý, nevadí, stačí dřevěný nebo plastový.

    Střelec:

    Vyzdobte ložnici útulnými polštáři, které vás povzbudí k tomu, abyste se při usnutí cítili dobře. Váš spánek pak bude mnohem lepší.

     

     

  • 2.

    Vzdušná znamení: Blíženci, Váhy, Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození ve znamení Vzduchu bývají bezprostřední, komunikativní, zvědaví, ale taky přelétaví. Mívají veselou náladu a jsou velmi rychlí. Bohužel ale taky zbrklí a nestálí. Vzdušné znamení tíhne k přírodním, prodyšným látkám, které jsou jako ono vzdušné a lehké. Vzhledem k jejich lásce ke komunikaci je nutné, aby ložnice vytvářela podmínky pro rozhovor.

     

    Váhy:

    Váhy, vy jste velcí estéti, kteří milují, když jsou věci v rovnováze. Do vaší ložnice se budou hodit určitě svíčky.

    Blíženci:

    Jste zvědaví a vaše zájmy se neustále mění. Ve vaší ložnici by nikdy neměla chybět dostatečně velká polička, kde budete mít pořád nové knihy, protože knihy jsou vaše posedlost.

    Vodnář:

    Vodnáři jsou zábavní a okolí překvapují nečekanými věcmi. Vaše ložnice by měla být také velké překvapení, které bude případné hosty nutit k tomu, aby přemýšleli, co jste tím vlastně mysleli.

     

  • 3.

    Zemská znamení: Býk, Panna, Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Zemská znamení jsou melancholická, opatrná, střízlivá a praktická. Lidé narození ve znamení Země bývají materialisticky zaměření a hmotné statky a pevné zázemí jim přináší jistotu. Jsou také zaměření na drobnosti a detaily. V ložnici mají rádi sofistikované kusy vyrobené z vysoce kvalitních přírodních materiálů. Jen pozor, méně je někdy více.

     

    Býk:

    Vaše postel je pro vás absolutně všechno, protože milujete pocit, že jste v bezpečí. Abyste se zde cítili ještě lépe, měli byste si do ložnice pořídit nějaké živé květiny.

    Panna:

    Panny budou lépe spát a prožívat erotický život v ložnici, kterou vybaví malými drahými kameny. Ty se stanou jejich oltářem, který jim umožní uniknout z každodenních starostí.

    Kozoroh:

    Srdcem jste tradicionalista, ale je důležité zakomponovat do ložnice trochu víc prostoru a života! Podobně jako Býkům i vám pomůžou pokojové rostliny, ovšem v nějakém pěkném květináči, ideálně keramickém.

     

  • 4.

    Vodní znamení: Rak, Štír, Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Lidé narození ve znamení Vody bývají flegmatičtí, náladoví, uzavření, duchovně zaměření a velmi citliví. Jsou jim vlastní intuice, emoce a přizpůsobivost. Díky své citlivosti jsou zranitelní. V ložnici potřebují mít „emocionální nabíjecí stanici“, tedy pohodlný, klidný a duchovní prostor, kde se budou moct po dlouhém dni dobít.

     

    Rak:

    Vy rádi uspokojujete ostatní, ale nezapomínejte, že musíte uspokojit i sami sebe – nebo být uspokojeni. Pořiďte si do ložnice nějakou knihu poezie nebo knížku pozitivních afirmací, které si před usnutím pročítejte.

    Štír:

    O Štírech se říká, že mají supersilnou intuici. Měli by mít v ložnici nějakou aromalampu nebo difuzér s krásnou vůní, která bude podporovat jejich intuici.

    Ryby:

    Ryby potřebují jako zdroj paliva hudbu a zvuky. Pořiďte si tedy do ložnice nějaký zdroj hudby, který vás ukolébá ke spánku.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz