Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte smysl pro humor? Kozorozi jsou sarkastičtí, Štíři dokážou urazit

/
  • (iStock)
    21. července 2018 ● 06:00

    Jak jste na tom se smyslem pro humor? Umíte se zasmát cizím vtipům i narážkám na svou vlastní osobu, nebo s vámi není žádná sranda? Možná vám napoví znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili. Co totiž máme dáno do vínku, jen těžko změníme. Jak jste na tom?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani jsou přirozeně zábavní a opravdu jsou schopní udělat skoro cokoli, aby se dav smál. Jsou však taky sarkastičtí a někdy se stává, že ostatním to přijde přes míru. Berani milují smích a naneštěstí taky hrubé poznámky zejména o tom, jak druzí vypadají. Na druhou stranu to říkají s takovou lehkostí a nadhledem, že se na ně nemůžete zlobit.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci jsou velmi zábavní, a to tak, že se budete válet po zemi a budete se snažit popadnout dech, jak moc se budete smát. Lechtivé vtipy? Černý humor? Drsný humor? Cokoli řeknou, bude legrační. A legračně dokážou podat téměř cokoli, o čem budou vykládat. Máte-li silný žaludek na zvrácené žerty, sejděte se s Býkem.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci jsou takovou komiksovou postavou zvěrokruhu. Jako by se narodili kvůli tomu, aby vás rozesmáli. Jejich duální povaha ale způsobuje, že jejich rádoby na pohled lehký vtípek má i hlubší podtext. Někdy jsou tak trochu dětinští a dokážou vytáhnout v pravý čas anekdotu, která okamžitě zlehčí komplikovanou situaci.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou náchylní k sebevražednému humoru, protože mají pocit, že je lepší vysmát se sami sobě než čekat na to, až se někdo vysměje jim. Raci analyzují své osobní slabosti a neúspěchy a velmi často nasadí veselou tvář, i když jim do smíchu vůbec není.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Podobně jako je slunce veselé a zářivé, jsou i Lvi plní smíchu a humoru. Jejich životní krédo je rozesmávat ostatní. A Lvi se opravdu hodně snaží, aby to tak bylo a abyste se dokázali zasmát i nad těmi nejobyčejnějšími věcmi. Zároveň jsou to mistři divadelního humoru a často přehrávají. Jakmile ale budete v jejich přítomnosti, nebudete se nudit a nakazíte se jejich světlem.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny se budou snažit vás rozesmát, ovšem se snahou poukázat na vaše chyby a selhání, kterých jste se dopustili. Jejich humor se zaměřuje spíše na sarkastické pozorování nedokonalostí, takže vám vlastně ani moc do smíchu nebude. Ledaže byste jim to vrátili.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy milují příběhy o zábavných malých událostech, s nimiž se během života potkaly. Proto o nich rády hovoří a dokážou je podat i vtipně. Čím zajímavější situace, tím větší legrace. Stojí za to počkat, až vše dovypráví, pointa většinou přijde až na konec.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Nezapomeňte, že pokud jste se Štíry a oni vykládají nějaké vtipy, musíte se smát. Jedině tak neztratíte jejich přízeň. Stačí, abyste se zatvářili znuděně, a je zle. Je jedno, jestli je to legrační nebo ne, prostě se musíte zasmát. Jejich humor dokáže říznout a urazit, rádi taky vykládají vtipy o smrti. Ve všem vidí legrační stránku, i v tom, co vypadá spíše zlověstně.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci jsou chytří, mazaní a šikovní. Chcete-li se zasmát, jděte k nim, s nimi se fakt zasmějete. Milují zábavu a humor a fyzicky se podílejí na činnostech, které evokují humorné situace. Jsou taky až moc upřímní, takže někdy s úsměvem na rtech poukážou na věci, které ostatním připadají urážlivé.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Humor Kozorohů je suchý a sarkastický. Teprve když si lidé všimnou humorného záblesku v jejich očích a záludného úsměvu, pochopí, že žertují. Snadno dokážou urazit kohokoli, jejich údery jsou rychlé a výstižné. Milují urážky a vážně to dělají skvěle. Ve skutečnosti jsou perfektními komiky, které je třeba obdivovat. Když jejich humor pochopíte, klidně se přenesete i přes jejich sarkasmus a od srdce se zasmějete s nimi.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři mají největší smysl pro humor z celého zvěrokruhu. Někdy se smějí ještě předtím, než řeknou vtip a někdy je jejich humor tak trochu neobvyklý. Nevadí jim ani trochu vystřelit si sami ze sebe, takže je s nimi opravdu zábava. Shodí kde co, jen aby se ostatní bavili, a je schopen najít i v těch nejobyčejnějších situacích zajímavou maličkost, která je zábavná. Milují praktické vtipy a žertíky – třeba na vás vybafnout až to budete nejméně čekat.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby jsou křehké a citlivé duše, pro které je těžké vypořádat se s reálným světem. Rády se chichotají a když jim připadá něco opravdu hodně vtipné, budou plakat smíchem. Milují jednoduchý situační humor, nemusí komplikované příběhy. Některým lidem ale může připadat, že jsou jejich vtipy až moc nekonvenční.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz