Jedete někam, kde rostou citroníky? Natrhejte ještě nezralé zelené citronky. Jsou to mocní bojovníci proti smůle. Jak je použít?

Ochrana domu

Na tři různá místa v domě položte zelený citron a nechte působit. Když zežloutnou, nebo zčernají, vyměňte je, nebo vyhoďte. Malý citron můžete také s sebou nosit jako amulet. Citron vstřebává negativní energie a vy se budete cítit lépe.

Kouzlo pro přivolání bohatství

Do velkého talíře dejte rýži a na ni vyskládejte 9 citronů – osm jich položte do kruhu a zbylý jeden dejte do středu. Umístěte na chladničku.

Kouzlo tří citronů

Je jednoduché. Vložte tři malé citronky do kabelky, do zásuvky v práci, nebo do mísy na stole. Budou vám přitahovat lásku (a chránit vás před negativní energií). Vyměňte je pokaždé, když zežloutnou nebo zčernají.

Magické kameny

U moře můžete najít kameny s dírou uprostřed. Říká se jim hagstones - čarodějnické kameny. Tyto kameny se věší na lněné šňůry a chrání před zlými sny a psychickými útoky.

Tyto závěsy se používaly i k ochraně zvířat. Vzhledem k tomu, že díru vyhlodala voda, je tento kámen také upomínkou toho, že i ta nejměkčí a nejpoddajnější látka dokáže pohnout něčím tak pevným, jako je kámen, působí-li opakovaně na stejné místo. Takové kameny jsou zasvěceny severským bohům  Wodenovi, a nebo Frigg (Holle), paní nebeské oblohy.